ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Μαίρη Χρονοπούλου: Ξανά στη ΓΑΔΑ η δικογραφία του θανάτου της - Τι εξετάζει ο εισαγγελέας




"Επέστρεψε η δικογραφία στην εισαγγελεία για να ερευνηθούν και πάλι τα αίτια του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου"Έγινε σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο της μεγάλης ηθοποιού Mαίρης Χρονοπούλου σε στενό κύκλο από τους φίλους της.


Σχετικά με τον θάνατό της η δικογραφία σύμφωνα με το Mega επέστρεψε στην εισαγγελεία για να ερευνηθούν και πάλι τα αίτια του θανάτου της


Ο αρμόδιος εισαγγελέας καλείται να εξετάσει εκ νέου τον τρόπο με τον οποίον η αγαπημένη ηθοποιός "έφυγε" από τη ζωή.


Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, αμφισβητείται ο τρόπος θανάτου, δηλαδή αν έπεσε και χτύπησε θανάσιμα.

Ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, δήλωσε σχετικά πως "είχε ξαναγυρίσει η δικογραφία στη ΓΑΔΑ. Έχει χρεωθεί σε εισαγγελέα που πλέον την επεξεργάζεται και προχωρά μεθοδικά η έρευνα, τόσο όσο αφορά το περιουσιακό, γιατί έχουν εξαφανιστεί πράγματα αξίας. Η περιουσία υπολογίζεται στις 4.000, ενώ είναι πράγματα εκατοντάδων χιλιάδων".

"Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι ο τραυματισμός. Δεν είναι πλήρης η ιατροδικαστική έκθεση, πρέπει να ολοκληρωθεί", πρόσθεσε στη συνέχεια.
 
 
>
Σύμφωνα με τη διαθήκη που δημοσίευσε το Χαμόγελο του Παιδιού, η Μαίρη Χρονοπούλου αφήνει σε οικιακή βοηθό που την φρόντιζε επί σειρά ετών διαμέρισμα στον Άγιο Νικόλαο και στο Χαμόγελο του Παιδιού άφησε το σπίτι στο Κορωπί. Επίσης, ο Οργανισμός οφείλει να δώσει στην οικιακή βοηθό 50.000 ευρώ.

Επίσης, ανέθεσε στην οικιακή της βοηθό να δώσει συγκεκριμένα χρηματικά ποσά στους μάρτυρες που ήταν παρόντες κατά την σύνταξη της διαθήκης.


 thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου