ΝΑΚΑΣ

VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Η Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου στις Σκουριές Χαλκιδικής

Σήμερα βρέθηκα στις Σκουριές Χαλκιδικής, στην εμβληματικότερη επένδυση της μεταλλευτικής βιομηχανίας στη χώρα μας, συνοδευόμενη από τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας που έχουν την ευθύνη για την τεχνική και περιβαλλοντική αδειοδότηση και παρακολούθηση των έργων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.
Σε μια πολύωρη συνάντηση, με την εταιρεία, τους εργαζόμενους και τον δήμαρχο Στέλιος Βαλιάνος συζητήσαμε:
Για την πρόοδο στην κατασκευή του νέου σύγχρονου μεταλλείου, επένδυση ύψους περίπου 800 εκατ. € με στόχο να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025 και να μπει σε παραγωγική λειτουργία.
Για τις περιβαλλοντικές τεχνολογίες και τα πρωτόκολλα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο έργο, συμπεριλαμβανομένων των τεχνολογιών στον τομέα της διαχείρισης νερού και αποβλήτων, της παράλληλης αποκατάστασης και της περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

 
 
Για τις θέσεις εργασίας αλλά και τη συμβολή της εταιρείας στη τοπική κοινωνία.
Στηρίζουμε την ανάπτυξη του μεταλλείου χρυσού - χαλκού στις Σκουριές και θελουμε να προσελκύσουμε παρόμοιες επενδύσεις.
Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους άξιους υπαλλήλους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την πολύτιμη συμβολή τους. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους ήταν καθοριστικές κατά τη συζήτηση όπου αναδείχτηκαν τα διάφορα προβλήματα προς επίλυση.
Είμαι σίγουρη ότι αυτή η συνεργασία θα αποφέρει καρπούς για την περιοχή της Χαλκιδικής και τους κατοίκους της και ανανεώνουμε το ραντεβού μας αυτή τη φορά στη φιλόξενη Αρναία όπου θα θέσουμε το θεσμικό πλαίσιο, σε συνεργασία με το Δήμο και την εταιρεία, για το φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της επενδυτικής συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου