Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Gay γάμος στον χώρο του πολιτισμού

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρίστος Λύγκας και η «ψυχή» του Μουσείου Μπενάκη, ο διευθυντής Πόρων και Ανάπτυξης Νίκος Τριβουλίδης ενώθηκαν, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και καλεσμένων στην «Εspresso», με τα δεσμά του γάμου.
 
 

gamos111042

Δύο ευγενείς, σεμνοί άνθρωποι και φίλοι, που διαπρέπουν αθόρυβα στον χώρο του πολιτισμού και πορεύονται με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη στην προσωπική τους ζωή. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο στην Αίγινα και ακολούθησε δεξίωση-πάρτι σε νεοκλασική οικία στην Πλάκα, με φόντο την Ακρόπολη και βροχή ευχών από τους φίλους τους, με πρώτη και καλύτερη την Ειρήνη Γερουλάνου, πρόεδρο του Δ.Σ. του Μουσείου Μπενάκη και αδελφή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γερουλάνου.

gamos111041
Χρίστος Λύγκας

Αλλωστε «οικογένεια» του Νίκου Τριβουλίδη είναι η οικογένεια Γερουλάνου, καθώς είναι η «ψυχή» του Μουσείου Μπενάκη και έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό. Μεταξύ των άλλων του επιτυχιών στο μουσείο ο Νίκος Τριβουλίδης είχε οργανώσει την περίοδο της πανδημίας την ηλεκτρονική δημοπρασία έργων τέχνης και αντικειμένων για την ενίσχυσή του. Ο πλέον και επίσημα σύζυγός του ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρίστος Λύγκας έχει συνεργαστεί στην πολύχρονη πορεία του με το ΚΘΒΕ, το Εθνικό Θέατρο, το θέατρο Αττις, το Θέατρο Δωματίου, το χοροθέατρο Οκτάνα και πολλά ΔΗΠΕΘεΕ, με σκηνοθέτες τους Θεόδωρο Τερζόπουλο, Μίνω Βολανάκη, Ανδρέα Βουτσινά, Παντελή Βούλγαρη.
 

 
Χαρακτηριστικό δείγμα της δουλειάς του είναι οι παραστάσεις «Η πόλη», «Κατόπιν εορτής» και η πιο πρόσφατη, που γνώρισε και μεγάλη επιτυχία, «Πώς να νικήσεις τη μοναξιά».

gamos11104
Νίκος Τριβουλίδης
espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου