Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Εμειναν με τις βαλίτσες στα χέρια – Ακινητοποιημένα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας εξαιτίας αποκλεισμού αγροτών

Ο χθεσινός τρίωρος αποκλεισμός αγροτών στη Λάρισα, στον οποίο προχώρησαν από τις

3 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους όσο στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση άλλων εκπροσώπων του πρωτογενούς τομέα με τον πρωθυπουργό, κράτησε ακινητοποιημένα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Για το υπεραστικό ΚΤΕΛ, όπως και για τους οδηγούς των λεωφορείων, αλλά και τους επιβάτες, η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος. Πέραν των σοβαρών δυσλειτουργιών τις τελευταίες 45 ημέρες, από την εμφάνιση δηλαδή των αγροτικών μπλόκων, σήμερα λεωφορεία αναγκάστηκαν να αναστείλουν ξαφνικά μια σειρά από δρομολόγιά τους, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα από το μπλόκο της Νίκαιας ποια σημεία και για πόση ώρα θα παρέμεναν κλειστά.

Ετσι, εισιτήρια εκδόθηκαν κανονικά για όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη, οι επιβάτες έφτασαν με τις βαλίτσες τους στον σταθμό των υπεραστικών στον Βόλο για να ταξιδέψουν, αλλά τελικά δεκάδες από αυτούς δεν επιβιβάστηκαν για το προγραμματισμένο ταξίδι τους.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας του τρίωρου αποκλεισμού από το μπλόκο της Νίκαιας, δεν εκτελέστηκαν από τις 2:30 το μεσημέρι έως τις 5:30 το απόγευμα όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια για Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία σε αυτό το χρονικό διάστημα έμειναν στον σταθμό με χειρόφρενο, ενώ στη συνέχεια η διοίκηση των ΚΤΕΛ υποχρεώθηκε να αυξήσει τον αριθμό των δρομολογίων για να εξυπηρετήσει όσους επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν επί ώρες την αναχώρηση για τους προορισμούς τους.

Οι αρρυθμίες εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων για το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας δεν λένε να κοπάσουν, με την εταιρεία να μετρά ήδη σοβαρότατα προβλήματα και ταξιδιώτες να δυσφορούν για την ταλαιπωρία τους να μετακινηθούν.

 taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου