Fotiouparts.gr


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΝΑΚΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026

Πρωτάθλημα Γ Εθνικής, 3ος Ομιλος, Τρίτη αγωνιστική Α.Σ. Βατολακου - Μακεδονικος Σιατιστας 0-3 - Ρεπορτάζ: Κώστας Μάρκου

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΠ ΒΑΤΤΟΛΑΚΚΟΥ

Μια δύσκολη αλλά απόλυτα διδακτική ποδοσφαιρική πραγματικότητα αντίκρισε σήμερα η ομάδα μας στο Ενωσιακό Γήπεδο Γρεβενών. Η ΑΕΠ Βαττόλακκου γνώρισε την ήττα με 0-3 από τον Μακεδονικό Σιάτιστας, σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας αποτυπώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς ανώτερο, πιο έμπειρο και σε υψηλότερο αγωνιστικό ρυθμό,η ομάδας δείχνει πώς θέλει πάρα πολύ δουλειά ώστε να ανταπεξέλθει σε αυτά τα παιχνιδια κ από ότι φάνηκε  όσο περνούσε η ώρα δεν άντεξε στην πίεση και την ταχύτητα των φιλοξενουμένων. Το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου μαρτυρά την πίεση που δέχτηκε η άμυνά μας και τις δυσκολίες προσαρμογής σε τέτοιου είδους απαιτητικούς αγώνες. Παρ' όλα αυτά, η προσπάθεια έγινε, τα παιδιά πάλεψαν με όσα αποθέματα είχαν, και τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν το πιο σκληρό αλλά αναγκαίο σχολείο για να κερδίσουν εμπειρίες ενόψει της συνέχειας.

Στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο αξίζει χρόνος, δουλειά και υπομονή, καθώς σε τέτοια παιχνίδια φαίνεται ξεκάθαρα η εμπειρία, η παραστάσιμη ποιότητα και ο αγωνιστικός ρυθμός επιπέδου Γ' Εθνικής που διαθέτει ο αντίπαλος αλλα κ η περισσότερες ομάδες— στοιχεία που δεν έχει ακόμα η ομάδα του Βαττόλακκου κ ας ελπίσουμε η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη.

Το πιο φωτεινό σημείο της σημερινής ημέρας ήταν η Περίπου 500 φίλαθλοι που  έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα στήριξης, ανάμεσά τους και περίπου 50 φίλοι της Σιάτιστας που ταξίδεψαν για να ενισχύσουν την ομάδα τους.

Η σημερινή εικόνα στις κερκίδες απέδειξε για ακόμα μία φορά πως ο φίλαθλος κόσμος των Γρεβενών διψάει για ποδόσφαιρο, αγαπάει το άθλημα και θέλει να βλέπει ζωντανό το ποδόσφαιρο περιοχής μας.Αυτή η δίψα του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και η μεγαλύτερη έμπνευση για τη συνέχεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου