ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 4-1

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 4-1 (ΔΑΚ Γρεβενών)
(13' Γκαρόζης, 60' Μπανούσης κεφ,70' Aποστολίδης σουτ, 87΄Χατζηβασιλειάδης, 90΄Γιακάκογλου )
Πυρσός Γρεβενών (Ανδρέας Παντζιαράς): Σουμουλίδης, Σερέτης,
Κάλφας (2' λ. τρ. Γουνελάς), Στουρνάρας, Νάιντος, Χατζής, Γκαρόζης, Δουλκερίδης, Τζιώρας, Γεωργίου, Μπανούσης.
Αναγ. Επανομής (Αλέκος Βοσνιάδης): Κόσογλου, Σαμαράς, Γκλάμοσακ, Χουνουζίδης, Αποστολίδης, Βαγγέλη, Δαμιανίδης, Μπακάλης, Κοπούνοβιτς, Δεμιρτζόγλου, Διαμαντίδης.
Γράφει ο greveniotis 


Αποδίδοντας θαυμάσιο ποδόσφαιρο και κόντρα στις αντίξοες γηπεδικές συνθήκες ο Πυρσός φιλοδώρησε με 4 τέρματα την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου Αναγέννηση Επανομής κρατώντας ζωντανές τις ελπίδες για να σταθεροποιηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου της Γ Εθνικής.
Απέναντι σε μια ομάδα που απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Πυρσού πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση, σκόραρε 4 φορές ενώ είχε χαμένο πέναλτι και μια σειρά από σημαντικές ευκαιρίες για να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ. 

Με παίκτες οι οποίοι έδειξαν ότι διψούσαν να πάρουν αυτή τη τόσο σημαντική νίκη, μια ομάδα άριστη στημένη στον αγωνιστικό χώρο που κυνήγησε το γκολ από την αρχή του αγώνα. Τελικά σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ένα γκολ και έδειξε ότι θα είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του αγώνα.
Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ξεπέρασε την πίεση που λογικά άσκησαν οι φιλοξενούμενοι για να γυρίσουν το παιχνίδι, η ομάδα του Πυρσού πέτυχε 3 τέρματα ενώ στο ίδιο διάστημα έχασε και το πέναλτι αλλά και σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις σημαντικές ευκαιρίες σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των αντιπάλων. 

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Γκαρόζης, Μπανούσης, Χατζηβασιλειάδης και Γιακάκογλου ενώ για την Αναγέννηση μείωσε προσωρινά ο Θεοδωρίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου