ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ - Την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο βροχές και καταιγίδες θα πλήττουν όλη τη χώρα, ενώ από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και νέα σφοδρότερη επέλαση του χιονιά.


Εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα από το κύμα του χιονιά που πέρασε, καθώς οι αντιολισθητές αλυσίδες εξακολουθούν να είναι απαραίτητες σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.
Την ίδια ώρα, τα σχολεία στις Σέρρες θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, ενώ τα σχολεία στα Γρεβενά θα αρχίσουν μία ώρα αργότερα...


Οι βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι χιονοπτώσεις στα ορεινά και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Παρασκευή.


Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφωσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 09 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την νατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα.


Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και χιονιά στα ορεινά τις πρωινές ωρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Περιορισμένες ορατότητες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 08 βαθμούς Κελσίου.


Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο


Ο καιρός στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.


Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή


Ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Από το απόγευμα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου