ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Τα μπλόκα των αγροτών καλά κρατούν...


Συνεχίζονται και σήμερα  οι αποκλεισμοί των δρόμων από τα μπλόκα των αγροτών σε περισσότερα από 25 σημεία της χώρας, παρά τις αντιδράσεις κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που πλήττονται από τις κινητοποιήσεις.
Αντιμέτωπη με αγροτικά μπλόκα είναι από σήμερα και η Θεσσαλονίκη, όπου τα τρακτέρ βρίσκονται παρατεταγμένα περιμετρικά της πόλης, ενώ οι αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών νομού Σερρών...

, (σσ. εξακολουθούν να κρατούν αποκλεισμένο τον κόμβο Κεδρυλλίων από την περασμένη Παρασκευή) αποφάσισαν την Πέμπτη τον καθολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Σερρών -Καβάλας και από την παλιά εθνική οδό Σερρών - Καβάλας και τους παράπλευρους οδούς. Η διέλευση των οχημάτων δεν θα είναι εφικτή από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 15.00 το απόγευμα.


Κλειστός παραμένει ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα, ενώ κλιμακωτές θα είναι οι κινητοποιήσεις των αγροτών στον κόμβο Στυμωνικού, καθώς οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν τη εθνική οδό Σερρών- Θεσσαλονίκης από 11.00 το πρωί μέχρι τη 01.00 το μεσημέρι και από τις 15.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.


Με αποκλεισμούς του κόμβου των φαναριών Βρασνών - Ασπροβάλτας, κατά διαστήματα μέσα στη μέρα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέλη του σωματείου δασεργατών Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας, διεκδικώντας την ικανοποίηση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

Ο αποκλεισμός δυσχεραίνει την κίνηση των φορτηγών στον άξονα Θεσσαλονίκης - Καβάλας, καθώς υπάρχουν μπλόκα και από τους αγρότες σε δύο σημεία της Εγνατίας Οδού (Στρυμονικό, Χρυσούπολη), με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές από φορτηγά στα φανάρια των Βρασνών. Τα Ι.Χ. εκτρέπονται σε παρακαμπτήριο, που οδηγεί στην παραθαλάσσια οδό και στη συνέχεια στην π.ε.ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου