ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Στην Κομισιόν η Βουλγαρία για τον αποκλεισμό των συνοριακών σταθμών από τους αγρότες


Την «άμεση παρέμβαση» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους συνοριακούς σταθμούς θα ζητήσει αύριο Τρίτη ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, μαζί με το Ρουμάνο ομόλογό του, υποστηρίζοντας ότι....οι οικονομικές ζημίες είναι σημαντικές για την γειτονική πλευρά, όπως ανέφερε σήμερα το βράδυ σε βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό. 
Η Σόφια θα απευθυνθεί στις Βρυξέλλες «επειδή, πρώτον, αυτό έχει γίνει προηγούμενο και, δεύτερον, είναι απαράδεκτο εμείς να πληρώνουμε για προβλήματα, τα οποία υπάρχουν σε γειτονική μας χώρα» ανέφερε ο Μπ.Μπορίσοφ.
«Αν το είχε κάνει αυτό η Βουλγαρία, όλη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ασχολούταν τώρα μαζί μας. Οπότε εμείς επιμένουμε μέχρι την Τέταρτη, το αργότερο, είτε να ανοίξουν οι (συνοριακοί) σταθμοί, είτε θα ζητήσουμε να επιβληθούν κυρώσεις όπως και να αποζημιωθούμε για τις απώλειες μας», πρόσθεσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

«Απλώς, η διπλωματικότητά μας, η φιλία μας, η καλή γειτονία μας ήταν για σήμερα. Από εδώ και εμπρός θα είμαστε πολύ πιο απότομοι στο αίτημα οι επιχειρηματίες μας, οι ταξιδιώτες μας να μην παθαίνουν ζημιές» συμπλήρωσε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το ύψος της μέχρι τώρα ζημίας των Βούλγαρων μεταφορέων, ανέφερε «δεν υπάρχει τρόπος να τα υπολογίσουμε για μια μέρα και μόνο, αλλά για έναν μικρομεσαίο επιχειρηματία απώλεια από τετρακόσια ευρώ ή χίλια λέβα την ημέρα είναι πολλά λεφτά».

«Γι’ αυτό εμείς ζητάμε την Τετάρτη όλα αυτά να έχουν τελειώσει. Στην αντίθετη περίπτωση εμείς θα υπολογίσουμε μεγαλύτερες ζημίες, και θα επιμείνουμε να μας πληρώσουν αποζημιώσεις επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας ως πολιτεία» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου