ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εκδηλώσεις του συλλόγου Γρεβενιωτών Ν. Κοζάνης


Το Δ.Σ του συλλόγου Γρεβενιωτών Ν. Κοζάνης σας προσκαλεί στις παρακάτω αποκριάτικες εκδηλώσεις με συνδιοργανωτές την ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ & την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού –Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (Δ.Ε.Π.Α.Κ.Π.Κ) του Δήμου Κοζάνης. ..


 Συγκεκριμένα :
α) Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου ,  θα πραγματοποιηθεί ο χορός του συλλόγου στο κέντρο «Κοσμοκίνηση» Κοζάνης, 1ο χιλ. Κοζάνης- Γρεβενών στις 9 η ώρα το βράδυ με την ορχήστρα του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΣΙΑΡΑ. Κατά τη διάρκεια του χορού στις 10 η ώρα θα απονέμουμε γραπτό έπαινο στους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΗΣ καταγωγής που διαμένουν στο Ν. Κοζάνης.

β) Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7.15 το βράδυ, στην πλατεία της Κοζάνης το χορευτικό τμήμα του συλλόγου μας θα χορέψει παραδοσιακά ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΙΚΑ τραγούδια. Αμέσως μετά θα δώσει χορευτική παράσταση Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΣΟΒΟΥ με την ορχήστρα του Καραβιώτη Φώτη. Στη συνέχεια στα πλαίσια της τοπικής παραδοσιακής Αποκριάς θα διοργανώσει στο χώρο του φανού “Γιτιά” «Γρεβενιώτικη βραδιά» με εδέσματα βιολογικά, κεμπάπ (σουγλιμάδα) πρόβειο, πρασόπιτα, μανιταρόπιτες, βιολογικό κρασί με την ορχήστρα του ΤΣΙΟΤΙΚΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

γ) Στις 15 Φεβρουαρίου  την Καθαρά Δευτέρα,  εκδήλωση στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους (1ο χιλιόμετρο Κοζάνης-Βατερού), με βιολογικές σούπες φασολάδα, λαγάνα, μανιταρόσουπα και βιολογικό κρασί με μουσική κάλυψη από τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Θα εμφανιστεί και θα δώσει χορευτική παράσταση ο Σύλλογος Αβδελλιωτών
«η Βασιλίτσα».
Έναρξη της εκδήλωσης 11 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου