ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη

Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Νέα σφοδρότερη επέλαση του χιονιά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.Τα χιόνια παραμένουν σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, όμως νέες χιονοπτώσεις δεν θα έχουμε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη με Τετάρτη... Βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Κυριακή, εκτός από την Αττική όπου ο καιρός θα θυμίζει λίγο...άνοιξη.
Ο καιρός σήμερα
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουν τα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Αιγαίου και η Κρήτη. Χιόνια θα έχουν τα βόρεια ορεινά.
Η Μακεδονία και η Θράκη θα έχουν συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά. Πρόσκαιρες... χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 - 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 2 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική Ελλάδα προβλέπεται συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι από δυτικές διευθύνσεις 5 - 7 μποφόρ και η θερμοκρασία 4 - 17 βαθμούς κελσίου, στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί θα έχουν οι κεντρικές και ανατολικές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 5 - 7 μποφόρ και η θερμοκρασία 1 - 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Από το μεσημέρι σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί 6 - 7 μποφόρ και η θερμοκρασία 7 - 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγα σύννεφα με πιθανότητα τοπικής βροχής το πρωί θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στην Αττική. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 5 - 6 μποφόρ και η θερμοκρασία 7 - 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών με την ορατότητα να είναι περιορισμένη τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4 - 5 μποφόρ και η θερμοκρασία 6 - 12 βαθμοί Κελσίου.

Ο καιρός τη Δευτέρα

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί στα δυτικά 3 - 5 μποφόρ και στο αιγαίο 7 - 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.
 
Ο καιρός την Τρίτη

Ο καιρός προβλέπεται με αυξημένες νεφώσεις με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια βόρειοι 6 με 8 και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ο καιρός την Τετάρτη

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενησουν. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί ισχυρός παγετός.

Ο καιρός την Πέμπτη

Αναμένονται λίγες νεφώσεις και στα ανατολικά πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου