ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Διεκόπη για την Παρασκευή η δίκη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου


Διακοπή για την Παρασκευή αποφάσισε το δικαστήριο της Άμφισσας για τη δίκη της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Στην πόλη έφτασαν και πέντε πούλμαν με αντιεξουσιαστές.
 Το Μικτό Ορκτωτό Δικαστήριο Άμφισσας αποφάσισε να διακόψει την δίκη πριν καν αρχίσει. Σύμφωνα με την απόφαση του η δίκη θα γίνει κανονικά από την ...Παρασκευή στην Άμφισσα, παρά την αντίθετη άποψη της οικογένειας του Αλέξη.
Στην πόλη της Άμφισσας έφτασαν περίπου 5 πούλμαν με αντιεξουσιαστές όμως η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να φτάσουν στο δικαστικό μέγαρο. Έτσι παρέμειναν στην είσοδο της πόλης.
Από την πλευρά της οικογένειας Γρηγορόπουλου, ο δικηγόρος Α.Κατσαντώνης δήλωσε ότι θα καταθέσουν ξανά αίτημα για μεταφορά της δίκης στην Αθήνα. "Υπάρχουν μάρτυρες που είναι μικρά παιδιά, και δεν μπορούν να τα ταλαιπωρούν να έρχονται τόσα χιλιόμετρα μέσα στο κρύο και στα χιόνια για να καταθέσουν", είπε το πρωί.
Οι μάρτυρες είπε ότι πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή παρόντες μόλις τους ζητηθεί από το δικαστήριο να καταθέσουν.  Ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο συνάδελφός του, παρών στο τραγικό περιστατικό, κατηγορείται για απλή συνέργεια, μεταφέρθηκαν νωρίς το πρώι στο δικαστικό μέγαρο.

Όμως η μητέρα του Άλεξη δεν βρίσκεται στην Άμφισσα. Μιλώντας η κα Τζίνα Τσαλικιάν δήλωσε :
"Είμαι στην Αθήνα στο πλευρό της μητέρας μου η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Λαϊκό νοσοκομείο και δεν θα πάω στην Άμφισσα."
 Όπως εξήγησε, ήδη έχουν αναχωρήσει ο σύντροφός της Ανδρέας Κωσταντίνου και οι δικηγόροι Αλέξανδρος Κατσαντώνης και Χρήστος Μυλωνόπουλος οι οποίοι θα παραβρίσκονται αύριο στο δικαστήριο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit δεν θα παραβρεθούν ούτε οι βασικοί μάρτυρες της οικογένειας.
Στην Άμφισσα επικρατεί αναβρασμός, καθώς περισσότεροι από 400 αστυνομικοί βρίσκονται σε εγρήγορση, ενώ εκατοντάδες διαδηλωτές θα κάνουν πορεία την ημέρα της δίκης. Πριν τρεις ημέρες πάντως, ομάδα αντιεξουσιαστών πήγαν στην Άμφισσα και με φυλλάδια ενημέρωσαν τους κατοίκους ότι δεν θα πρέπει να φοβούνται γιατί δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε έκτροπα.
Με επιστολή του  ο κ.Κούγιας τόνιζε οτι ανηλλειμένες υποχρεώσεις σε άλλες εξίσου σημαντικές δίκες θα τον αναγκάσουν να ζητήσει διακοπή της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου