ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Η συνάντηση Μπατζελή - αγροτών ....


Στη σύσκεψη που έκανε η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή και συμμετείχαν περισσότεροι από 100 συνδικαλιστές από 15 μπλόκα (Προμαχώνα Σερρών, Παραλίμνης και Μελισσίου Πέλλας, Μαλγάρων, "Πράσινων Φαναριών" και Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, Νέας Τρίγλιας και Γαλάτιστας Χαλκιδικής, Βαρικού Πιερίας, Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, Βογατσικού Καστοριάς, Τυρνάβου, Πλατυκάμπου και Μικροθηβών Θεσσαλίας) στα Νέα Μάλγαρα, αποφάσισαν μετά από νέα σύσκεψη αύριο Σάββατο στον Προμαχώνα, να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης την Κυριακή ή την Δευτέρα.

Να σημειωθεί ότι από τη σύσκεψη στα Μάλγαρα απουσίαζαν εκπρόσωποι των μπλόκων Νίκαιας και Αλαμάνας.

Παράλληλα η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) προανήγγειλε συλλαλητήριο αγροτών και κτηνοτρόφων στο άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη στις 6 Φεβρουαρίου, ενόψει της διεθνούς αγροτικής έκθεσης.
Συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών.
Την ίδια στιγμή κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός, στο ύψος της Χρυσούπολης, και στα Κερδύλλια, η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, στον κόμβο Νέας Τρίγλιας, Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας, στις Καλύβες (από τις 13.00 έως τις 17.00), καθώς επίσης και ο δρόμος Σερρών - Θεσσαλονίκης, στο Στρυμονικό.
Αποκλεισμένο είναι το τελωνείο Δοϊράνης, ενώ μέχρι τις 19.00 θα είναι κλειστός και ο Προμαχώνας. Στη Δυτική Μακεδονία οι αγρότες έκλεισαν τον κάθετο άξονα της Εγνατίας (κόμβος Βογατσικού Καστοριάς) και την παλιά εθνική οδό Καστοριάς - Κοζάνης.

Οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς στον κόμβο του Στρυμωνικού στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της ημέρας. Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Αμφίπολης. Αποκλεισμένοι από τους αγρότες, είναι οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία.
  Στο νομό των Γρεβενών 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας.
Την ίδια ώρα, μεγάλο μέρος του εμπορικού κόσμου είναι πλέον εξοργισμένο με την κατάσταση, ενώ ξεκίνησαν και οι πρώτες μηνύσεις από εμπορικούς συλλόγους. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαφυγόντα κέρδη κατέθεσε την Τετάρτη ο πρόεδρος των ξενοδόχων  Μαγνησίας.

Ο Κώστας Λεβέντης ανέφερε ότι τα η ζημιά που έχουν πάθει οι ξενοδόχοι της περιοχής τις τελευταίες 12 ημέρες εξαιτίας των αγροτικών κινητοποίησεων ξεπερνά το 1,5 εκατ ευρώ, λέγοντας μας ότι μόνο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λόγω των μαζικών ακυρώσεων έχασαν μισό εκατομμύριο ευρώ.
Ο κ. Κώστας Λεβέντης λέει χαρακτηριστικά :  ‘’Μόνο για το σαββατοκύριακο που μας πέρασε από τα 4.500 κρεβάτια ακυρώθηκε το 70% ,σημαίνει σε αριθμούς αυτό σε δείγμα 60 ξενοδοχείων 500 χιλιάδες ευρώ μόνο για διαμονή’’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου