ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Kαρχιμάκης: Μέχρι τέλη Ιανουαρίου οι επιδοτήσεις των Αγροτών

Αισιόδοξος ότι μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση και το αργότερο μέχρι 15 Μαρτίου θα καταβληθούν το σύνολο των επιδοτήσεων στους αγρότες εμφανίστηκε ο υφυπουργός Μ.Καρχιμάκης. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ...
Χαράλαμπου Χαραλάμπους, σχετικά με τις επιδοτήσεις των ελαιοπαραγωγών της Κέρκυρας, ο κ. Καρχιμάκης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούν οι επιδοτήσεις.
Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ «για χρόνια πολιτική αδράνεια» που έβαλε -όπως είπε- σε κυκεώνα τον Έλληνα παραγωγό, ενώ άφησε την ψηφιοποίηση στο 34% με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η χώρα να χάσει επιδοτήσεις.
Αναφερόμενος στην Κέρκυρας, ο κ. Καρχιμάκης υποστήριξε ότι η ψηφιοποίηση από 27% που ήταν επί ΝΔ έφθασε στο 90%, κάτι που αμφισβήτησε ο κ. Χαραλάμπους, υποστηρίζοντας ότι έφθασε μόλις στο 18% και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι θα κάνει μια ακόμα «μαϊμού ψηφιοποίηση».
Έντονη ήταν η αντίδραση του υφυπουργού, ο οποίος κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι την περίοδο διακυβέρνησης της ΝΔ δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία να καταγγέλλει την πολιτική της.
«Την προηγούμενη πενταετία, πού ήσασταν; Λείπατε. Έχει πάντα μια επιλεκτική συμπεριφορά στην πολιτική του σύγκρουση το ΚΚΕ. Πόσες επερωτήσεις κάνατε για την ΕΡΤ και τον ΟΠΑΠ;» τόνισε ο κ. Καρχιμάκης.
Οι αναφορές αυτές του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, προκάλεσαν προς στιγμή, ένταση με τους βουλευτές του ΚΚΕ να διαμαρτύρονται έντονα.

Η παρέμβαση από την έδρα, της Ε΄αντιπροέδρου της Βουλής, Βέρας Νικολαΐδου και η αναφορά της ότι την επόμενη φορά το ΚΚΕ θα καταθέσει στη Βουλή τον πίνακα με τα συγκεκριμένα στοιχεία, προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που χαρακτήρισαν απαράδεκτο η κα Νικολαΐδου να εκφράζει άποψη την ώρα που ασκούσε τα καθήκοντά της στην έδρα, ενώ όφειλε να λειτουργεί ως πρόεδρος όλων των βουλευτών και όχι ως βουλευτής του ΚΚΕ.

Η κα Νικολαΐδου απάντησε ότι έχει το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε διευκρίνιση και πρόσθεσε ότι τα στοιχεία που ζήτησε ο κ. Καρχιμάκης μπορούν να ζητηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου