ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

O Στάθης Κωνσταντινίδης Βουλευτής Φλώρινας, λέει για το αγροτικό


" Η Ελληνική γεωργία και κτηνοτροφία πρέπει να αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα της κυβερνητική πολιτικής. Απαιτούνται ταυτόχρονα άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ολοένα γίνονται εντονότερα. Αντ΄ αυτού,...μετά από 100 ημέρες διακυβέρνησης ανακοινώθηκαν από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου μόνο προθέσεις για το μέλλον χωρίς συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και ξεκάθαρες απαντήσεις στα θέματα που θέτουν οι αγρότες.
Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Στηρίζουμε τώρα την αγροτική οικονομία γιατί διαφορετικά την οδηγούμε στην καταστροφή και τους ανθρώπους του μόχθου στην εξαθλίωση.
Οι κινητοποιήσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά η φωνή της αγωνίας. Μπορεί η ΝΔ και εγώ προσωπικά να διαφωνούμε με το κλείσιμο των δρόμων, επισκέφτηκα όμως μπλόκα αυτές τις ημέρες για να συζητήσω με τους αγρότες, όπως έκανα το ίδιο και επί διακυβέρνησης από τη Ν.Δ. Το λέω αυτό για να ξεκαθαρίσω ότι το αγροτικό πρόβλημα δεν έχει χρώμα. Αφορά ένα μεγάλο δυναμικό κομμάτι του πληθυσμού αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία η οποία κατανοεί ότι εάν σπάσει ένας κρίκος στην παραγωγική αλυσίδα οι συνέπειες διαχέονται παντού.
Ελπίζω ότι ο διάλογος που ξεκίνησε, έστω και καθυστερημένα, δεν είναι προσχηματικός και θα οδηγήσει σε χειροπιαστά αποτελέσματα και λύσεις.
Η Νέα Δημοκρατία έχει διακηρύξει ότι θα συναινέσει σε κάθε θετικό μέτρο και δε θα θυσιάσει στο βωμό των σκοπιμοτήτων το παρόν και το μέλλον καμίας παραγωγικής τάξης.
Είμαστε όμως εδώ και για να δηλώσουμε ότι δε θα ανεχθούμε πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και τραυματίζουν συμπολίτες μας.
Στον αγώνα σας συμπαρίσταμαι με κατανόηση, υπευθυνότητα και ειλικρινή διάθεση για την επίλυση των προβλημάτων σας."

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Εσείς κύριε Βουλευτά τι κάνατε τα προηγούμενα χρόνια, και μην πείτε ότι το Αγροτικό ξεκίνησε τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου