ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Με την υπόθεση του Βατοπαιδίου ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για τις Εξεταστικές Επιτροπές ενώ ακολουθεί η SIEMENS


Με την υπόθεση Βατοπαιδίου ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση πέντε Εξεταστικών Επιτροπών. Την Τετάρτη αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της Εξεταστικής για την υπόθεση ...της Siemens.
Η συζήτηση για τις υπόλοιπες τρεις εξεταστικές επιτροπές (Ομόλογα, Γερμανός, Χρηματιστήριο) που έχει αποφασίσει να συστήσει η κυβέρνηση δεν έχει αποφασισθεί ακόμη πότε θα γίνει, αλλά σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος στο «Βήμα» θα καταβληθεί προσπάθεια ώστε η Βουλή να ασχολείται κάθε φορά με δύο εξεταστικές επιτροπές.
Το θέμα των Eξεταστικών Eπιτροπών εξετάστηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου ο οποίος έδωσε και το πράσινο φως για να αρχίσει η συζήτησή τους στην Ολομέλεια της Βουλής. Από τη σύσκεψη προκύπτει ότι δεν τίθεται, επί του παρόντος τουλάχιστον, θέμα για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής ούτε για την οικονομία, ούτε για την υπόθεση των υποκλοπών.
Ενδιαφέρον θα έχει η ψήφος των βουλευτών της ΝΔ για την υπόθεση του Βατοπαιδίου, τη στιγμή που στην υπόθεση εμπλέκονται  στελέχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου