ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-4 (Αναλυτικά το παιχνίδι...)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 4-0
Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμώρησε με τέσσερα τέρματα την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου hellas online, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ.
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" ταπείνωσε τον Δικέφαλο του Βορρά... και θα αντιμετωπίσει το νικητή του Παναθηναϊκός-Καλλιθέα για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Ντιμπαλά (8`, 80`), Κούσας (24`) και Σνάουτσερ (43`-αυτογκόλ).
Το μεγάλο όπλο του φετινού ΠΑΟΚ είναι η άμυνά του αλλά στην έδρα του ΠΑΣ το πρώτο ρήγμα ήρθε πολύ νωρίς. Το... απαραβίαστο της εστίας του Κώστα Χαλκιά που κρατούσε 2,5 μήνες στη Σούπερ Λίγκα και σε δύο φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, σταμάτησε στο 8ο λεπτό.

Στην πρώτη επίσκεψη των Ιωαννίνων στην περιοχή του Δικεφάλου ο Καζναφέρης γύρισε από δεξιά την μπάλα για τον Ντιμπαλά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι ελευθερώθηκε και με σουτ έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παίζοντας με πάθος και δύναμη κέρδισε την μάχη της μεσαίας γραμμής την ώρα που ο ΠΑΟΚ… ψαχνόταν μετά το πρώτο τέρμα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν διευκόλυνε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών αλλά το μεγάλο πρόβλημα των φιλοξενουμένων δεν ήταν αυτό.
Η άμυνα «γρανίτης» του Δικεφάλου πελαγοδρομούσε και μετά το πρώτο ρήγμα στο… σινικό τείχος ήρθε η κατάρρευση. Στο 24’ ο ΠΑΣ έκανε το 2-0 όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανακούδη ο Κούσας έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο βάθος της εστίας του Χαλκιά.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το δοκάρι του Παπάζογλου στο 28’ ήταν απλώς μία αναλαμπή. Οι γηπεδούχοι σε κάθε τους προσπάθεια απειλούσαν με αξιώσεις την εστία του Χαλκιά και το 3-0 δεν άργησε να γραφτεί στον φωτεινό πίνακα.
Στο 43’ ο Ντιμπαλά έκανε την επέλαση από τα δεξιά με τον Σνάουτσνερ να στέλνει την μπάλα στο τέρμα της ομάδας του! Το αυτογκόλ επισφράγισε την κάκιστη ημέρα που βρισκόταν η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ, ο οποίος με την λήξη του ημιχρόνου βρισκόταν με το ένα πόδι εκτός Κυπέλλου hellas online.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει κάπως την εις βάρος του κατάσταση, όμως το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Βιτόλο στο 50', το σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή στο 62' αλλά και το σουτ του Φωτάκη έξω από την περιοχή στο 64' δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 68` ο διαιτητής Παμπορίδης μετά από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή απέβαλε τον Νίκο Αναστόπουλο από τον πάγκο του ΠΑΣ, κάτι που δεν επηρέασε καθόλου τους γηπεδούχους αφού στο 80' ο Ντιμπαλά με δεξί «κεραυνό» από το ύψος της μεγάλης περιοχής παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των φιλοξενουμένων για το 4-0.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστόπουλος): Σικαλιάς, Ντάσιος, Κούσας, Κανακούδης, Ανδράλας, Καζναφέρης (58` Τζάνης), Μαϊστόροβιτς, Ρόβας (Μπουχάν), Αράς (63` Κοντογουλίδης), Μπακαγιόκο, Ντιμπαλά.

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο (71` Σαβίνι), Σνάουτσνερ (60` Εντίνιο), Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (32` Μουσλίμοβιτς), Παπάζογλου, Βιεϊρίνια.

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία, Βίτολο, Κούσας, Μπακαγιόκο, Σικαλιά, Σαβίνι, Ντάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου