ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Αγώνας της χρονιάς χαρακτηρίζεται το τοπικό ντέρμπι στο Βατόλακκο, μεταξύ της τοπικής Α.Ε.Π. και των Γρεβενά Αεράτα, σήμερα στις 15:οο (Φώτης Μπαζάκας)

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζονται και οι δυο ομάδες, αφού θεωρούν το συγκεκριμένο παιχνίδι σαν τελικό και από την έκβαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού, θα κριθούν πάρα πολλά στον αγώνα που δίνουν οι δυο ομάδες για τη σωτηρία τους. Σε ευνοϊκότερη θέση βρίσκεται η Α.Ε.Π. καθώς... βρίσκεται 3 βαθμούς μπροστά από τα Αεράτα και 4 βαθμοί τη χωρίζουν από τη γραμμή της σωτηρίας. Και οι δυο ομάδες αντιμετώπισαν προβλήματα στην προετοιμασία τους αφού όλα τα γήπεδα των Γρεβενών είναι καλυμμένα με χιόνι και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι προπονητικοί χώροι.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Χρήστος Λάλλος, αφού με την επιστροφή των τιμωρημένων έχει όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. Αντίθετα ο Νίκος Μπαλοδήμος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Θωμά Λάλλο και τον τιμωρημένο Αχιλλέα Χερίδη, ενώ στη διάθεση του προπονητή των Αεράτων θα είναι ο Βασίλης Χαστάς και ο Χρήστος Μπαλοδήμος. 
 Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει απ' τους φιλάθλους των Γρεβενών και κοσμοσυρροή αναμένεται στο Βατόλακκο την Κυριακή, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τις δυο ομάδες για να "σώσουν" τη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου