ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

2 μετάλλια για τον ΧΟΣ Γρεβενών

http://greveniotis.gr/images/stories/sports/xosg-001.JPG
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Χ.Ο.Σ. Γρεβενών στον 1ο Περιφερειακό Αγώνα κατηγορίας Π1-Κ1 της Βόρειας Περιφέρειας που πραγματοποιήθηκε στις 06 και 07 Φεβρουαρίου στο Πισοδέρη Φλώρινας...
Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με συνεχή χιονόπτωση οι αθλητές του Συλλόγου (Τζιούφα Κατερίνα, Τζιούφα Νικολέτα, Βασιλόπουλος Πέτρος, Μαστορογιάννης Δημήτριος, Μηλιόπουλος Γεώργιος, Νίκου Δημήτριος, Παπαστεργίου Ηλίας, Ράμμος Δημήτριος, Σιαφαρίκας Δημήτριος, Στόκας Νικόλαος, Τότσικας Νικόλαος) κατάφεραν να πανηγυρίσουν 2 ασημένια μετάλλια με τον Τότσικα Νικόλαο, μία 5η θέση με το Μαστορογιάννη Δημήτρη καθώς και την πρόκριση εννιά αθλητών, από τον πρώτο κιόλας αγώνα, στους πανελληνίους,.
Οι επιδόσεις όλων των αθλητών κατάφεραν να φέρουν τον Σύλλογο ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους Συλλόγους στην Βόρεια Περιφέρεια στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων 1. Οι επιτυχίες αυτές είναι συνέχεια των περσινών επιτυχιών με την 2η πανελλήνια θέση της Μαστορογιάννη Νεφέλης, που είχε σαν αποτέλεσμα την βράβευσή της σαν κορυφαία αθλήτρια του Ν. Γρεβενών για το 2009.
Η βράβευση αυτή αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για αυτό και να συγχαρούμε την αθλήτριά μας,, τον προπονητή της και τους γονείς της που συνέβαλαν τα μέγιστα για αυτήν την διάκριση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ν.Α. Γρεβενών και προσωπικά τον Νομάρχη κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που προσφέρει στον Σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια.  
Με τιμή για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος           Ο Γ. ΓραμματέαςΤότσικας Απόστολος     Δαμιανός Παντελής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου