ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0 (2-0) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΩΝ & Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-2 (1-1) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΩΝ

Φοβερό παιχνίδι διεξήχθη χθες μεταξύ των μεικτών Νέων Γρεβενών και Κοζάνης και στο ενωσιακό γήπεδο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν άνετα με το ευρύ 3-0. Με αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχής βροχή) ο αγώνας είχε έναν δαιμονιώδη ρυθμό...
, με τη μπάλα να εναλλάσσεται μπροστά στις δυο εστίες και τους παίχτες των δυο ομάδων να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να προηγηθούν.

Μετά το 15λεπτο όμως, οι παίχτες του Χρήστου Πλήκα ισορρόπησαν το παιχνίδι και σταδιακά πήραν τα ηνία του αγώνα, με σωστή αμυντική διάταξη και ποδοσφαιριστές από τη μέση και πάνω να πετάνε κυριολεκτικά, να πετυχαίνουν 3 γκολ και να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση του σκορ. Σημειώνουμε ότι με τη νίκη τους αυτή, οι νέοι των Γρεβενών προκρίθηκαν στις 10 καλύτερες μεικτές του Βορείου Ομίλου, ενώ για πρώτη φορά η Κοζάνη αποκλείεται απ’ τους προκριματικούς.
Φάσεις και γκολ
8΄- Μεγάλη ευκαιρία για την Κοζάνη να προηγηθεί, όταν ο Ναθαναηλίδης από ευνοϊκή θέση πλάσαρε άουτ.
30΄- Ο Καραγιάννης διεκδίκησε την μπάλα, η οποία κερδήθηκε τελικά απ’ τον Κουρέλλα που με έξοχο πλασέ σημείωσε το 1-0.
36΄- Σέντρα ακριβείας του Κιβρακίδη από δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Παπαγαθονίκου από το ύψος της μικρής περιοχής, ανάγκασε το Ρίβα να απογειωθεί και να αποκρούσει σε κόρνερ.
39΄- Καταπληκτική μεταβίβαση του Χριστοφορίδη στον Καραγιάννη, που αφού ξέφυγε ωραία απ’ τους αμυντικούς πλάσαρε και σημείωσε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
45΄- Τετ-α-τετ ο Καραγιάννης μετά από κάθετη πάσα του Χριστοφορίδη, αλλά πλάσαρε άουτ και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους Γρεβενιώτες να τελειώσουν τον αγώνα απ’ το α΄ημίχρονο.
51΄- Σέντρα έβγαλε ο Χαραλαμπίδης από δεξιά, ο Καραγιάννης έπιασε απευθείας το σουτ που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γκαραβέλης.
55΄- Πάλι ο Χαραλαμπίδης τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Καραγιάννη, που κατέβασε ωραία με το στήθος, αλλά κατάφερε ν’ αστοχήσει από τα 3 μ.
57΄- Τρίτη και φαρμακερή η συνεργασία Χαραλαμπίδη - Καραγιάννη , όταν ο πρώτος έβγαλε έξοχη ασίστ και ο Καραγιάννης αυτή τη φορά με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
60΄- Ο Αμαραντίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Παρτάλης από κοντά αστόχησε με σουτ στην κίνηση.
81΄- Κάθετη πάσα του Χριστοφορίδη στον Καραγιάννη, που μπήκε στην περιοχή, πήγε να ντριπλάρει και τον τερματοφύλακα, ανατράπηκε (υποψία πέναλτι) και η μπάλα πέρασε κόρνερ.
Καλή η διαιτησία των: Κατσικογιάννη, Μπαλατσούκα, Κουράκη (ΕΠΣ Ηπείρου )
Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Χρήστος Πλήκας): Κ. Ρίβας, Ν. Καραπάς (87΄Φ. Βλαχόπουλος), Ν. Φαλτάκας, Κ. Βασιλόπουλος (70΄ Αγγ. Κοτζατίσογλου), Ευθ. Ασλανίδης©, Κ. Πολύζος, Γ. Χριστοφορίδης, Αλ. Καραγιάννης, Θ. Χαραλαμπίδης, Στ. Τζερεμές, Κουρέλλας (85΄Γάκης)


Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Γκαραβέλης, Ναθαναηλίδης, Παπαγρηγορίου (46΄Σαλακίδης), Κοταρίδης, Παρτάλης, Συμελίδης, Γυφτοκώστας, Κιβρακίδης, Παπαγαθονίκου, Ηλίας, Αμαραντίδης (70΄Βητόπουλος)


Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-2 (1-1)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΩΝ
Τετάρτη: 10 Φεβρουαρίου 2010

Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες των Γρεβενών, αφού η Κοζάνη τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και κέρδισε τον αγώνα στις καθυστερήσεις και πάλι με ένα φοβερό γκολ του Κυριακίδη. Κάτω από συνεχή βροχόπτωση και οι δυο ομάδες φύλαγαν τα νώτα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ελαφρά υπεροχή είχε η ομάδα της Κοζάνης, αφού οι Γρεβενιώτες αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις. Στα αρνητικά του αγώνα καταγράφεται το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, αφού ο Χαϊντούτης πριν πλασάρει, σταμάτησε την μπάλα καθαρά με το χέρι.

Φάσεις και γκολ

14΄- Ο Βιτορίνο εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μπόζιαρης σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους, έπιασε την κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο.

15΄- Εξαιρετική σέντρα του Κυριακίδη, ο Χαϊντούτης κατέβασε την μπάλα καθαρά με το χέρι και από κοντά με πλασέ σημείωσε το 0-1 παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Γρεβενιωτών.

21΄- Ο Μπόζιαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ και με βολίδα από τα 20 μ. ισοφάρισε σε 1-1.

30΄- Σέντρα του Κυριακίδη και πάλι, κεφαλιά του Δημάκη από καλή θέση πέρασε άουτ.

38΄- Καταπληκτική κάθετη πάσα του Μπόζιαρη στον Λιανό, που από θέση τετ-α-τετ απέτυχε να σκοράρει, αφού πλάσαρε άουτ.

40΄- Η Κοζάνη απάντησε όταν ο Δημάκης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ το Γεωργιάδη, που πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια ο Παπαδόπουλος.

58΄- Ο Χριστούλης μπήκε από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπόζιαρης από πλεονεκτική θέση αστόχησε με το κεφάλι.

56΄- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Ιωάννου και πλασέ από πλεονεκτική θέση μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

69΄- Δυνατό συρτό σουτ του Ρέββα σε ετοιμότητα ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε σταθερά.

70΄- Κεφαλιά του Μπαγιά απομάκρυνε πάνω στη γραμμή σωτήρια ο Π. Μπόζιαρης.

80+΄- Καταπληκτικό σουτ του Κυριακίδη στο γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου και η Κοζάνη πήρε το διπλό στις καθυστερήσεις.

Μέτρια η διαιτησία των: Μπαλατσούκα, Κατσικογιάννη, Κουράκη (ΕΠΣ Ηπείρου )



Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Δημήτρης Μπόλης): Κ. Παπαδόπουλος, Ευθ. Παπακώστας, Γ. Πουρνάρας, Π. Βιτορίνο, Γ. Σούλας, Αθ. Δασταμάνης, Δ. Λιανός (52΄Στ. Μαγιάννης), Θ. Δημόπουλος (70΄Καλιακάτσιος), Αρ. Χριστούλης, (72΄Παπαγεωργόπουλος), Π. Μπόζιαρης, Χ. Μπαρμπαγιάννης

Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Κοκκινίδης, Χαϊντούτης, Τρίχας (52΄Τσέλος), Ματσιγγάρης, Πιλικίδης, Σαμαράς (48΄Τσέλος), Κυριακίδης, Γεωργιάδης, Δημάκης, Παναγιωτίδης (50΄Τσελαλίδης), Ρέββας



Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου