ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Αλεξάνδρεια - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 4-1 (3-1) (Ρεπορτάζ Φώτης Μπαζάκας)

Δεν ανταποκρίνεται στο τελικό σκορ η απόδοση των δυο ομάδων στον αγώνα που διηξήχθη μεταξύ Αλεξάνδρειας και Γρεβενά Αεράτα στο Δ.Δ. Πλατάνου. Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι, καθοριστικό ρόλο για μια ακόμη φορά, έπαιξαν τα λάθη της άμυνας των Αεράτων, το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και η αφλογιστία στην επίθεση. Η χαλαρότητα που επιδεικνύουν φέτος τα Αεράτα και η έλλειψη σοβαρότητας με την οποία ξεκινούν τα παιχνίδια, στοίχισε για μια ακόμη φορά κι ενώ ισοφάρισαν στο 18΄και θα μπορούσαν να χτυπήσουν το παιχνίδι, στο αμέσως επόμενο λεπτό δέχθηκαν πάλι γκολ και οδηγήθηκαν σε μια οδυνηρή ήττα.
Η Αλεξάνδρεια προηγήθηκε πολύ νωρίς στο 5ο λεπτό με τον Αντ. Παπαδόπουλο.  Τα Αεράτα πίεσαν και ισοφάρισαν σε 1-1 στο 18΄με τον Αναστασιάδη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο εξαιρετικός Τενεδιός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 19΄.  Κι ενώ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με φάσεις και στις δυο εστίες και συνεχή πίεση των Αεράτων, ο Τενεδιός στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ουσιαστικά έδωσε τέλος στο ματς, αφού πέτυχε το 3-1. Στο 90΄πάλι ο Τενεδιός σημειώνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα, έδωσε τη χαριστική βολή στα Γρεβενά Αεράτα, που τώρα με την πλάτη στον τοίχο αντιμετωπίζουν το Βατανιακό στον Πόρο.
Μέτρια η διαιτησία τωνΔ. Τριφωνίδης, Γ. Καπνιά, Α. Μωραϊτου (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Καρράς, Αντάμης, Παπαδόπουλος Κ. (52' Ιωαννίδης), Πατρίκας, Τσέος, Συμπεθέρης (77' Αντωνίου), Δημητριάδης (67' Πρέμτσης), Τενεδιός, Παπαδόπουλος Αντ., Γασπαράτος.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Τζιόγκου (46' Βίδρας), Λάλλος Π. Ευαγγελόπουλος, Μήττας, Σ. Δεληβός, Χερίδης (60' Πασαγιάννης), Δημητριάδης, Δημόπουλος, Μπόζιαρης, Χ. Μπαλοδήμος, Αναστασιάδης (61' Χαστάς)
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου