ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Δημιουργούνται οι γενικές γραμματείες Μεταναστευτικής Πολιτικής και Τουρισμού

Στο Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας κατατέθηκαν χθες για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία δύο σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων, υπογεγραμμένα από τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, με τα οποία συνίστανται δύο νέες Γενικές Γραμματείες...Με το πρώτο σχέδιο ΠΔ συνιστάται Γενική Γραμματεία μεταναστευτικής Πολιτικής στο υπουργείο Εσωτερικών. Η γενική γραμματεία θα υπάγεται απευθείας στον υπουργό Εσωτερικών και στις αρμοδιότητές της, σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ, θα ανήκουν:
1) Η εισήγηση για τον σχεδιασμό και χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής στον τομέα της μετανάστευσης και της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία και της ιθαγένειας
2) Η εποπτεία και ο συντονισμός της εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής από τις συναρμόδιες υπηρεσίες για την μετανάστευση και την κοινωνική ένταξη και για την ιθαγένεια
3) Η άσκηση των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών που υπάγονται σε αυτήν, και
4) Η εποπτεία και μέριμνα για την εύρυθμη λειτουργία του Ινστιτούτου μεταναστευτικής Πολιτικής
Με το δεύτερο σχέδιο Π.Δ. συνιστάται Γ.Γ. Τουρισμού στο υπουργείο Πολιτισμού, στην οποία θα υπαχθούν οι υπηρεσίες του τέως υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης πριν την συγχώνευση του στο υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., αποστολή της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού είναι ο προγραμματισμός και η χάραξη της τουριστικής πολιτικής και ο σχεδιασμός της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου