ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Σύσκεψη στην Νομαρχία Γρεβενών για την παρουσία μικροπωλητών την περίοδο των Ανακατωσαριών στα Γρεβενά

Σύσκεψη με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών-Ειδών Εστίασης-Κέντρων Ψυχαγωγίας Νομού Γρεβενών πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από σχετικό αίτημά τους, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών υπό τη Προεδρία του Νομάρχη Γρεβενών  Δημοσθένη Κουπτσίδη.
Το Θέμα της συνεδρίασης ...
αφορούσε στη παρουσία μικροπωλητών και άλλων που στήνουν πάγκους σε διάφορα σημεία της Πόλης των Γρεβενών κατά τη περίοδο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων «ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Γρηγόρης  Τσαπατσάρης κατέθεσε τους λόγους για τους οποίους τα Μέλη του Δ.Σ και του Σωματείου αντιδρούν έντονα για τη παρουσία των μικροπωλητών και ζήτησαν από τον κ. Νομάρχη και τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Μέτρα που αφορούν όπως τόνισαν την ποιότητα των προϊόντων και τη δημόσια υγεία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Γενικός Γραμματέας της Ν.Α. Γρεβενών κ. Μαρκόπουλος, η Αντινομάρχης της Ν.Α. Γρεβενών κα Πέτρου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγείας Πρόνοιας κ. Τολίκας, ο Επόπτης Υγείας κ. Τόπης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εμπορίου και Τουρισμού κα Νικολαΐδου και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ελέγχου κ. Αναγνώστου.

Μετά από πολύωρη και γόνιμη συζήτηση αποφασίσθηκε άμεσα η σύσταση Μικτού Κλιμακίου αποτελούμενο από υπαλλήλους των Διευθύνσεων, Υγείας Πρόνοιας, Εμπορίου και Τουρισμού και Κτηνιατρικής, ώστε να πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Επίσης αποφασίσθηκε να ζητηθεί η αρωγή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου