ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Εικόνα «Βαβέλ» διακρίνει στην κυβέρνηση ο Κ.Σκανδαλίδης

Κριτική σε στελέχη της κυβέρνησης, τα οποία δεν κατονομάζει, ασκεί ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να δίνει καθημερινά σκληρές μάχες επιβίωσης για τη χώρα σε όλο τον κόσμο και οι από κάτω να εμφανίζουν... εικόνα Βαβέλ». Σε συνέντευξή του στο Έθνος, ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίζεται να στηρίζει τις επιλογές του πρωθυπουργού, συμπληρώνοντας όμως ότι «πρέπει να βρει τον τρόπο και τον χρόνο να ασχοληθεί ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επειγόντως με το Κίνημα» και «να ανοίξει το δρόμο ώστε ο γραμματέας και το Πολιτικό Συμβούλιο να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν».

Απευθύνεται και στους υπουργούς, ωστόσο, καλώντας τους «να βγουν στο δρόμο και στον λαό και να στηρίξουν συνολικά τις επιλογές της κυβέρνησης και όχι του δικού τους χωραφιού».
Ο κ. Σκανδαλίδης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «καλοί είναι οι 'πρωινοί καφέδες', αλλά προέχει η κυβέρνηση να αποκτήσει πραγματική Κυβερνητική Επιτροπή με θεσμοποιημένες εξουσίες και το κόμμα σπονδυλική στήλη».
Αναφερόμενος στην κριτική που ασκεί η ΝΔ στον Γ.Παπανδρέου αναφορικά με τη δήλωσή του περί εθνικής κυριαρχίας, ο κ. Σκανδαλίδης εμφανίζεται να συμμερίζεται την άποψη του πρωθυπουργού και επιτίθεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «πάει πολύ να τον κατηγορούν και να ζητούν τα ρέστα αυτοί που, αφού μείωσαν την εθνική κυριαρχία, απέδρασαν από την εξουσία».

Ως προς τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία, ο Κ.Σκανδαλίδης υποστηρίζει ότι «έπρεπε πρώτα να κινηθεί η δικαστική διαδικασία» και πως «δεν μπορεί σε αυτή τη φάση των μεγάλων ανατροπών, η Βουλή να αναζητά επ' άπειρον ενόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου