ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Σήμερα Σάββατο τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ απογειώνονται. - Τι έγινε χθες και τι μας περιμένει ...


 Stergios KottasΞεκίνησαν πολύ δυνατά και φέτος τα Ανακατωσάρια. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες , ο κόσμος δεν δίστασε να ξεχυθεί και πάλι στην πόλη και να "ξεσαλώσει" με ακούσματα διαφορετικά...
Απόλαυσε και χάλκινα που ήταν διασκορπισμένα σε όλο το κέντρο, αλλά και όχι μόνο της πόλης. Άκουσε Τάκη Κιτσιούλη με Στέλιο Κώττα και Γιάννη Παρασκευαϊδη, αλλά και σε ένα κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού , απόλαυσε Θάνο Μικρούτσικο με Υπόγεια Ρεύματα. Σε όλα τα καλά club άκουσε την μουσική που ήθελε... Ήταν η πρώτη βραδιά μετά την Πέμπτη. Η δεύτερη και καλύτερη μέρα ξεκινά (συγνώμη αλλά δεν υπάρχει διακοπή..) σήμερα :
19:00  Οι ορχήστρες καλούν τις γειτονιές της πόλης στη γιορτή και εκατοντάδες μουσικοί σχηματίζουν στην κεντρική πλατεία τη μεγαλύτερη αυτοσχεδιαστική μπάντα χάλκινων και κρουστών, για λίγα λεπτά θορυβώδους μέθεξης.
20:00  Στον πεζόδρομο και το κέντρο της πόλης κορυφώνονται οι εκδηλώσεις Ανακατωσάρια 2010. Οι Compagne Chameleon,(τα Γαλλάκια),  οι Paranaue, οι Quilombo με πολλούς περισσότερους φίλους,  περισσότερες από 16 ορχήστρες χάλκινων πνευστών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, αλλά και πολλές Γκάιντες , δυναμιτίζουν το κέντρο της πόλης και παρασύρουν στο ρυθμό όλο τον κόσμο.
05:00 Ξημερώματα, η σκηνή της κεντρικής πλατείας καταλαμβάνεται από τους Drog_A_Tek  που εξελίσσουν τις παραστάσεις τους πέρα από κάθε κανόνα . Χρησιμοποιούν μουσικά όργανα, εικόνες και αντικείμενα με τα οποία κατασκευάζουν δημόσιες αφηγήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου