ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Δύο συλλήψεις για παράνομη κατακράτηση ανήλικης θύματος πορνογραφίας

Ένας 30χρονος επιχειρηματίας αναζητείται, ενώ συνελήφθησαν δύο γυναίκες για παράνομη κατακράτηση μιας 17χρονης, που κατήγειλε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι έπεσε θύμα πορνογραφίας.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στις 26 Ιανουαρίου προσήλθε στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής μια 17χρονη... Ρωσίδα, η οποία κατήγγειλε ότι ο 30χρονος επιχειρηματίας, με τον οποίο συζεί η 36χρονη μητέρα της, την φωτογράφησε κρυφά την ώρα που έκανε μπάνιο και ανήρτησε την φωτογραφία σε δικτυακό τόπο.
Μετά την καταγγελία, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην κατοικία του 30χρονου στην Παλλήνη, στη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος, που θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Εναντίον του επιχειρηματία, που αναζητείται, έχει σχηματισθεί δικογραφία και έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, στις 27 Φεβρουαρίου, η 17χρονη επικοινώνησε εκ νέου με το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, αυτή τη φορά για να καταγγείλλει ότι κρατείται χωρίς τη θέλησή της από μια 44χρονη σε ένα διαμέρισμα στην Κόρινθο, μετά από εντολή της μητέρας της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 36χρονη απομάκρυνε την κόρη της, προκειμένου να μην δώσει συμπληρωματική κατάθεση εις βάρος του 30χρονου επιχειρηματία. Κατά τις πληροφορίες, η μητέρα είχε, δε, την πρόθεση να στείλει την ανήλικη κόρη της πίσω στη Ρωσία.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της αστυνομίας Κορίνθου, το διαμέρισμα όπου κρατείτο η 17χρονη εντοπίστηκε. Η 44χρονη αλλοδαπή που κρατούσε την νεαρή παρά τη θέλησή της συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ δικογραφία έχει σχηματισθεί και εις βάρος της 36χρονης μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου