ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟ, ήττα και το Μαρούσι στο Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός με εγκληματικά λάθη στο φινάλε χαράμισε το +11, ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με 70-67 στο ΟΑΚΑ και αποκλείστηκε από την Ευρωλίγκα. Παρτιζάν – Μαρούσι 79-76 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου....
Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ξεκίνησε το μεγάλο ντέρμπι του ου ομίλου της Ευρωλίγκας. Ο λόγος η μεγάλη πρόκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας επί της Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ, την οποία παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες οι περίπου 20.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Οι “πράσινοι” με τον Πέκοβιτς σε εξαιρετική μέρα θύμισαν τον παλιό καλό τους εαυτό μέχρι τα μέσα στης τέταρτης περιόδου. Κάπου εκεί η όλοι μπλόκαραν με αποτέλεσμα να ξαναμπεί η Μπαρτσελόνα στο ματς και τελικά να το πάρει με τον Ναβάρο να ευστοχεί στις κρίσιμες βολές. Έτσι, η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε τα πάντα, έχει χάσει ήδη το κύπελλο, βρίσκεται εκτός Ευρωλίγκας και την Κυριακή έχει να δώσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Δεκάλεπτα: 20-16, 37-33, 55-44, 67-70.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Σπανούλης 7, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 8, Φώτσης 6, Χάισλιπ 4, Νίκολας 5, Διαμαντίδης 13 (5 ασίστ), Πέκοβιτς 20, Γιασικεβίτσιους.

Μπαρτσελόνα (Πλάθα): Μπαζίλε 3, Ρούμπιο 8, Λάκοβιτς, Ναβάρο 15, Βάσκεθ 6, Εντόνγκ 5, Μόρις, Σάδα, Λόρμπεκ 10, Μάικλ 11, Γκριμάου 9.

Το Μαρούσι πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά δεν άντεξε την πίεση της Πάρτιζαν γνωρίζοντας την ήττα με 79-76. Το εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πελεκάνο που σημείωσε 19 πόντους δεν ήταν αρκετό και πλέον η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπροστά της ένα “βουνό” για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφού στα δύο ματς που απομένουν έχει την Μπαρτσελόνα μέσα και τον Παναθηναϊκό έξω.

Δεκάλεπτα: 21-24, 40-45, 58-56, 79-76

Παρτιζάν (Βουγιόσεβιτς): Ρόμπερτς 14, ΜακΚάλεμπ 20, Κέτσμαν 8, Μιλόσεβιτς, Ράσιτς 4, Μίτροβιτς, Μπόζιτς 9, Μάριτς 11, Βέσελι 9, Ντέκιτς, Βράνιες 4.

Μαρούσι (Μπαρτζώκας): Κιζ 11, Πελεκάνος 19, Μπατής 1, Χόμαν 10, Νάτζφεϊ 4, Μαυροειδής 6, Καλάθης, Καϊμακόγλου 14, Λούκας 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου