ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Γιάννης Ζουγανέλης "ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ " - Φωτορεπορτάζ: Βαλεντίνα Ουσταμπασίδη

Τελικά ο καλλιτέχνης, ο άνθρωπος με τη χρυσή καρδιά, αυτός που αγαπά τον τόπο μας από τα δικά μας μάτια, ο καλύτερός μου φίλος ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλησε η "πληρωμή" του για την προσφορά του να ερμηνεύσει το τραγούδι του Χρήστου Παπαδόπουλου για τα ΑΝΑΚΑΤΩΣΑΡΙΑ, ...να είναι μερικά από τα μανιταροπροϊόντα του Νομού μας!
"Η γεύση του κάθε τόπου, μου είπε, είναι αυτή που αληθινά σε ταξιδεύει , σε μαγεύει και σε κάνει να αισθάνεσαι δικό της πλάσμα! ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ γιατί ξαφνικά εκπέμπουν λάμψη Ευρωπαϊκού Προορισμού!"
Αισθάνθηκα όμορφα δίνοντας το δώρο του Νομάρχη Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη στον αγαπημένο μου συνεργάτη Γιάννη Ζουγανέλη ο οποίος ευχαρίστησε λέγοντας: Mακάρι και άλλοι Νομάρχες να ακολουθήσουν τα πρωτοποριακά βήματά του!


ΥΓ ΑΕΤΟΥ: Βαλεντίνα,δίνω τα συγχαρητήριά μου και στον Γιάννη Ζουγανέλη αλλά και στον δικό μας Χρήστο Παπαδόπουλο, που χωρίς μία, (τζάμπα δηλαδή), προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς για τα Ανακατωσάρια. Εάν όμως (νομίζω θα συμφωνούσες και εσύ) είχε το τραγούδι, έναν άλλο ρυθμό που δεν θα παρέπεμπε στο Πατρινό Καρναβάλι και είχε και λίγο χάλκινο τότε θα μιλούσαμε για καταπληκτικό αποτέλεσμα. Χρήστο ακούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου