ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Πρόβλημα στα φρένα δύο υβριδικών μοντέλων της ανακοίνωσε η Ford

Μετά την Toyota, και η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford ανακοίνωσε ότι ορισμένα υβριδικά αυτοκίνητά της παρουσιάζουν πρόβλημα στα φρένα, διαβεβαιώνοντας ωστόσο ότι έχει τον τρόπο να το διορθώσει άμεσα.
«Πληροφορηθήκαμε ότι ορισμένοι οδηγοί είχαν διαφορετική... αίσθηση του φρεναρίσματος, όταν το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση μεταπηδά σε κλασικό υδραυλικό φρενάρισμα. Μολονότι τα αυτοκίνητα διατηρούν την ικανότητά τους να φρενάρουν, οι οδηγοί μπορεί να νομίζουν ότι έχασαν τα φρένα τους» εξηγεί η Ford σε ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της.
Η εταιρεία σημειώνει ότι το πρόβλημα αυτό παρατηρήθηκε στα υβριδικά μοντέλα Fusion και Milan. Για να σταματήσουν οι «άχρηστες» μεταπηδήσεις από το σύστημα ανάκτησης ενέργειας στο υδραυλικό φρενάρισμα, η Ford θα δώσει στους αντιπροσώπους της εκσυγχρονισμένο λογισμικό το οποίο θα προμηθευτούν δωρεάν οι πελάτες της.
«Για να είμαστε σαφείς: το σύστημα πέδησης των υβριδικών Fusion και Milan διατηρεί την ικανότητα φρεναρίσματος και το ABS, ακόμη και αν οι οδηγοί βλέπουν να ανάβουν τα προειδοποιητικά λαμπάκια ή ακούν το σύστημα συναγερμού» διαβεβαιώνει η κατασκευάστρια εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου