ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

H Αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου


22η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 14  Φεβρουαρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.
ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)   ...
Α' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)  
Β' Βοηθός: Δημήτριος Τίκας (Ηπείρου)  
4ος Διαιτητής: Αντώνιος  Ζήλος (Λάρισας)   Παρατηρητής: Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σπάει η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που συνεχίζει το αήττητο σερί της για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι και ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι στον πίνακα, βρισκόμενη αισίως στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς. Στο μυαλό όλων, τώρα, είναι το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας από τον αγώνα με τη Βέροια. 
Στα αρνητικά και πάλι του παιχνιδιού, ο κακός αγωνιστικός χώρος, μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πυρσός και που πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Κουρδάκη, Στουρνάρα και Δουλκερίδη δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ανδρέας Παντζιαράς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα μετ' εμποδίων συνεχίζεται και η προετοιμασία της ομάδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έλλειψης διαθέσιμων προπονητικών χώρων. Την ικανοποίηση του εξάλλου εξέφρασε ο Κύπριος τεχνικός για την απόδοση των παιχτών του στο ματς με το Μακεδονικό και ζήτησε οι παίχτες του να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, για να παραμείνει η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους φιλάθλους να μην μεταβούν στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή για το ματς με τη Νίκη Βόλου, καθώς ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, εξέδωσε η ΠΑΕ Πυρσός: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ο αγώνας της Κυριακής 14-2-2010 μεταξύ των ομάδων Πυρσού Γρεβενών-Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας. Λόγω της ποινής αυτής δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα φίλαθλοι της ομάδας μας, τους οποίους ενημερώνουμε προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας τους, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου τους στο ΔΑΚ Γρεβενών".


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ:13-02-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
19η αγωνιστική 


 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτητής:  Σ. Τσιάκος (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Α΄Βοηθός: Χ. Σούφης (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Β΄Βοηθός:  Ε. Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Παρατηρητής: Π. Σαββίδης (Κοζάνης
Με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες, προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές των Αεράτων, όλη τη βδομάδα για το αναβληθέν παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Αμμοχωρίου. Στα Γρεβενά πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα έχει χάσει τη μάχη της παραμονής και άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά ο Νίκος Μπαλοδήμος, με ισχυρή δόση αυτοκριτικής, σε δηλώσεις μετά το ματς με το Βατανιακό τόνισε:
«Σήμερα τελείωσε για μας οριστικά πλέον η παραμονή στην κατηγορία. Πληρώσαμε τα λάθη μας και την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Βέβαια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας, λόγω σπουδών κυρίως, δεν ακολουθούσαν το πρόγραμμα προπονήσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιαζόμαστε ασύνδετοι στους αγώνες. Το ότι πέσαμε δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τα παιχνίδια και θα παραμείνουμε απλοί θεατές. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας και για τον κόσμο που πίστεψε σε μας."
Απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Οικονόμου και Θ. Λάλλος καθώς και ο Χρήστος Μπαλοδήμος (συμπλήρωσε 4 κίτρινες).
Σε αγωνιστικούς… ρυθμούς θέλει να διατηρηθεί η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Δ’ Εθνική έχει διακοπή αυτό το σαββατοκύριακο και έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Λάλλου προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση την Παρασκευή με την Δεσκάτη.

Τον αγώνα Επανομή - Βισαλτιακός σφυρίζει ο διαιτητής της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Ανδρέας Καραλιόλιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου