ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Περήφανοι Γεωργιάδη και παίκτες για τη μεγάλη νίκη της Εθνική ελπίδων μετά το 2-1 μέσα στην Αγγλία

Περιχαρής για τη νίκη της Εθνικής Ελπίδων στην Αγγλία εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών έχει μέλλον και ότι το αξίζει θα συνεχιστεί: «Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, από τις καλύτερες στην Ευρώπη σε αυτές τις ηλικίες. Τα παιδιά κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που κάναμε, ενώ δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τους αντιπάλους», είπε αρχικά ο Γεωργιάδης και αναφέρθηκε... στη συνέχεια:

«Έχουμε ένα αγώνα ακόμα στα Σκόπια και θα επιδιώξουμε κι εκεί να πάρουμε τη νίκη. Τώρα μπορούμε να χαρούμε για τη μεγάλη επιτυχία, όμως οφείλουμε να παραμείνουμε σοβαροί γιατί δεν έχουμε προκριθεί ακόμα».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αυτή η γενιά έχει μέλλον και πιστεύω ότι το ταξίδι θα συνεχιστεί. Τα παιδιά έχουν σημαντικές εμπειρίες, πολλοί έχουν παίξει σε τελικές φάσεις με την Εθνική νέων και έχουν τις δυνατότητες να πάνε πιο ψηλά».

«Αποδείξαμε ότι έχουμε μεγάλη ομάδα»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Ηταν μια σημαντική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το γκολ ήταν σημαντική στιγμή για μένα, όμως χαίρομαι περισσότερο για τη νίκη μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θα πάμε για τη νίκη στα Σκόπια».

Με τη σειρά του ο έτερος σκόρερ της «γαλανόλευκης», Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: «Αποδείξαμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ημασταν καλύτεροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του ματς. Αυτή η εθνική έχει κάτι το ιδιαίτερο και αξίζει να πάει στα τελικά. Συγχαρητήρια σε όλους. Έχουμε χαρακτήρα νικητή».

Ο Σκόνδρας ανέφερε: «Ημασταν πολύ καλοί και αξίζαμε τη νίκη. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν».

Από την πλευρά του ο Αργυρίου σχολίασε: «Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τους Αγγλους. Είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας και τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια. Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά μας με νίκη στα Σκόπια».

Τέλος, ο γκολκίπερ της Εθνικής Γιακουμής, υπογράμμισε: «Δεν είχα άγχος στην πρώτη μου εμφάνιση με την Εθνική Ελπίδων, αντιθέτως ήμουν χαρούμενος που θα έπαιζα. Η χαρά μου είναι διπλή, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία μας. Ο στόχος μας ήταν η νίκη και τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου