ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Κατα 73% ακρίβυνε το πασχαλινό τραπέζι μέσα σε 2 χρόνια...

 
 
Για τον υπολογισμό του μέσου κόστους, υπολογίσαμε ποσότητα για 4 άτομα, βρήκαμε τη μέση τιμή στα προϊόντα και θεωρήσαμε ότι στο τραπέζι θα υπάρχει κατσίκι ή αρνί, με δεδομένη την μαγειρίτσα. Έτσι, το 2008 το πασχαλινό τραπέζι κόστιζε... 55 ευρώ κατά μέσο όρο, το 2009 79,5 ευρώ ενώ το 2010 η τιμή αυξάνεται στα 95 ευρώ. Δηλαδή το φετινό τραπέζι είναι ακριβότερο κατά 73% σε σχέση με το 2008 και κατά 20% σε σχέση με το 2009.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ
Είδη
Ποσό-
Τιμές
Τιμές
Τιμές

τητα
2008
2009
2010



Από
Έως
Από
Έως
Από
Έως


Ντομάτες
1 kgr
1,30
3,40
1,50
2,90
0,8
1,7


Μαρούλι
1
0,89
2,00
1,00
3,20
0,6
1,2


Αγγουράκια
1
0,50
0,98
0,30
0,90
1,2
1,7


Λεμόνια
1 kgr
1,00
3,00
0,80
1,80
0,8
2


Πατάτες
1 kgr
0,60
0,79
0,50
0,80
0,75
2,5


Μαϊντανός
1
0,50
0,60
0,50
0,80
0,5
0,7


Άνιθος
1
0,50
0,60
0,50
0,80
0,6
0,9


Κρεμμυδάκια
1kgr
0,40
0,80
0,50
1,00
1,5
3


Πορτοκάλια
1kgr
0,80
2,60
0,60
2,00
0,6
3


Τσουρέκι
1 τεμ
5,00
15,00
5,75
12,50
2,5
17


Αυγά βαμένα
1 τεμ
0,10
0,31
0,11
0,33
0,15
0,4


Βούτυρο φυτικό 800γρ
1
3,65
3,65
2,78
5,18
2,7
5,5


Ελαιόλαδο
0,5 λιτ
5,96
5,96
5,00
6,33
4,8
7,2


Τυρί φέτα
0,5 kgr
8,53
8,53
6,30
11,90
6,5
14


Σάλτσα ντομάτα 500ml
1 τεμ
1,34
1,34
1,38
2,04
1,4
3


Κατσικάκι (εγχώριο)
1 kgr
7,49
9,80
6,99
9,80
7
9,8


Αρνί (εγχώριο)
1 kgr
7,49
8,80
6,99
9,80
7
9,8


Εντόσθια εγχώρια (εντεράκια+συκωταριά)
1 kgr
6,50
9,80
4,90
7,55
6
8,5


ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΟΣΤΟΣ               55 ευρώ                 79,5 ευρώ

95 ευρώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου