ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Οι δραστηριότητες του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα το Παρασκευοσαββατοκύριακο



Τις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β) Καρπερού επισκέφτηκε το Σάββατο 27/3 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας και είχε συνάντηση με το ...Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Αντάλλαξαν απόψεις για τους τρόπους αντιμετώπισης του υψηλού κόστους λειτουργίας των αντλιοστασίων και για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει ο Βουλευτής ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα.

Την ίδια μέρα ο κ. Χαντάβας πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους εκπροσώπους των Συλλόγων και των Παραγωγικών Τάξεων Δεσκάτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Δεσκάτης.

Χθες Κυριακή 28/3 ο κ. Βουλευτής επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο στο Καστρί του Δήμου Θ. Ζιάκα καθώς και το χώρο που κατασκευάζεται το υδροηλεκτρικό έργο Αλατόπετρας. Ο κ. Χαντάβας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θ. Ζιάκα κ. Χρήστο Πέτρου και με κατοίκους του Δ. Δ. Αλατόπετρας και συζήτησαν τα περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην περιοχή από την κατασκευή του Έργου. Η επίσκεψη και οι συναντήσεις του κ. Βουλευτή πραγματοποιήθηκαν ενόψει της επικείμενης συνάντησης του κ. Χαντάβα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου