ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πόνος χωρίς τέλος στο Αγρίνιο στην κηδεία μάνας και κόρης

http://www.madata.gr/thumbnail.php?file=AAA_IMAGES/D/DAKRIA.jpg&size=article_medium

Ράγισαν οι πέτρες και έκλαψαν ακόμη και οι ουρανοί στην Καμαρούλα Αγρινίου, όπου συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συγχωριανοί οδήγησαν στην τελευταία τους κατοικία την 52χρονη Κατερίνα Καραθανάση και την 16χρονη κόρη της Νάντια, που αυτοκτόνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, μην αντέχοντας άλλο μακριά από τον Αλέξη που έχασε τη ζωή του... στο πενταπλό φονικό στα Καλύβια πριν από τέσσερα χρόνια.

Υπό καταρρακτώδη βροχή μητέρα και κόρη θάφτηκαν δίπλα από το μνήμα του 17χρονου Αλέξη, που τόσο πολύ ήθελαν να πάνε κοντά του και να τον σφίξουν ξανά στην αγκαλιά τους.

Τραγική φιγούρα, ο 23χρονος Βασίλης, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο μόνος που κατάφερε να γλιτώσει από το σημάδι του θανάτου που έκλεισε για πάντα το σπιτικό του. Πριν από τέσσερα χρόνια αποχαιρέτησε τον 17χρονο αδελφό του Αλέξη και τα τέσσερα εξαδέλφια του, που έπεσαν νεκροί από το φονικό όπλο του Διονύση Φούκα. Και τώρα οδήγησε στην τελευταία τους κατοικία τη μάνα και την αδελφή του.

Πριν από τη νεκρώσιμη ακολουθία στο χωριό απειλήθηκαν επεισόδια και χρειάστηκε η παρουσία εισαγγελέα, αλλά και ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όταν ο πατέρας του Βασίλη, ο οποίος βρισκόταν εδώ και αρκετά χρόνια σε διάσταση με τη μητέρα του, απαίτησε η μικρή Κωνσταντίνα να ταφεί σε άλλο κοιμητήριο.

Τελικά, μπροστά στην κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας αλλά και το εισαγγελικό τελεσίγραφο, ο πατέρας αποδέχτηκε η μικρή Νάντια να ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού Καμαρούλα, δίπλα στη μητέρα και τον αδελφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου