ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 0-5

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε στο β’ ημίχρονο η αναμέτρηση της Σειρήνας με τη Δήμητρα, με το τελικό αποτέλεσμα να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι στο α’ μέρος, η ομάδα του Σαράντη Μπαλντούμη, με κακές...

επιλογές και πάρα πολλά προσωπικά λάθη, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2, χάρη στιςπρωτοβουλίες και τις εμπνεύσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών της.


Στο β΄ημίχρονο όμως η Σειρήνα, απόλυτη πρωταγωνίστρια του αγώνα, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και έφτασε σε μια άνετη, ευρεία νίκη. Οι παίχτες της Δήμητρας άντεξαν μόνο 12 λεπτά και από κει και πέρα σε κανένα σημείο του αγώνα και ειδικά στο β΄ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το ρυθμό του παιχνιδιού. Τα πράγματα γι’ αυτούς χειροτέρεψαν όταν στο 63΄τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Αν. Ορφανίδης και έμειναν με 10 παίχτες, αφού είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές που δικαιούνταν.






14΄- Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Π. Κουκουτσέλα, που μπήκε στην περιοχή, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο Σπ. Καραγιάννη που με τη σειρά του έβγαλε ασίστ στον Κίτσιο, που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-1.


23΄- ΄Εξοχη κάθετη πάσα του Σπ. Καραγιάννη στον Π. Κουκουτσέλα, που απέφυγε και τον Μπαράκα και πέτυχε το 0-2.


30΄- Σουτ έξω απ’ την περιοχή του Π. Κουκουτσέλα, μπλόκαρε ο Μπαράκας.


37΄- Επέλαση του Γεωργίου από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Ξάνθος αστόχησε με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι.


42΄- Ατομική προσπάθεια του Χριστοδούλου από αριστερά, πάσαρε στον Καραγιάννη που σούταρε και η μπάλα κόντραρε στον Γ. Ορφανίδη και πέρασε κόρνερ.


47΄- Σουτ του Μπιζιώτα δεν ανησύχησε το Χριστούλη που μπλόκαρε σταθερά.


52΄- Χριστοδούλου και Π. Κουκουτσέλας συνεργάστηκαν, ο τελευταίος έβγαλε την τελική πάσα «πάρε βάλε» στον Ξάνθο, που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-3.


60΄- Τετ-α-τετ ο Ξάνθος μετά από κάθετη του Χριστοδούλου και ο Μπαράκας απέκρουσε το πλασέ σωτήρια με τα πόδια.


65΄- Σέντρα ακριβείας του Ντεμαϊ από δεξιά, κεφαλιά του Πουρνάρα από καλή θέση, μόλις άουτ.


76΄- Σέντρα σουτ του Χριστοδούλου, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Μπαράκα κι έτσι η Σειρήνα διεύρυνε το δείκτη του σκορ στο 0-4.


79΄- Διείσδυση του Ντεμαϊ από δεξιά, έβγαλε συρτή παράλληλη σέντρα και ο Λάμαρης από τα 3 μ. κατάφερε να αστοχήσει.


81΄- Καταπληκτική κάθετη πάσα στον κενό χώρο του Πουρνάρα στον Π. Κουκουτσέλα, που με αριστοτεχνικό ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το τελικό 0-5 για τη Σειρήνα.


85΄- Φάουλ εκτέλεσε ο Σπ. Καραγιάννης από δεξιά, πετάχτηκε ο Χριστοδούλου και σημάδεψε με κεφαλιά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπαράκα.




΄Αριστη η διαιτησία των: Καραλιόλιου, Κ. Τσέτσιλα και Δροβατζήκα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).


ΔΗΜΗΤΡΑ (Χρήστος Λάλλος): Μπαράκας, Κ. Παπαδόπουλος (45΄Τσολακίδης), Δήλμας, Αν. Ορφανίδης, Ελευθερόπουλος (25΄Τζημορόπουλος), Κύρκος, Γκαραλιόκος, Γ. Ορφανίδης, Δ. Λάλλος (58΄Χαντάβας), Μαλακατάς, Μπιζιώτας


ΣΕΙΡΗΝΑ (Σ. Μπαλντούμης): Ν. Χριστούλης, Γ. Σάλο, Γ. Γεωργίου (76΄ Γ. Τσιάτσιος), Γ. Λάμαρης, Γ. Βαζάκας, Π. Μπόζιαρης, Σπ. Καραγιάννης, Π. Χριστοδούλου, Χ. Κίτσιος (50΄ Ντ. Ντεμαϊ), Π. Κουκουτσέλας, Γ. Ξάνθος (60΄Γ. Πουρνάρας)


Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου