ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Ξυλοκόπησαν άγρια αστυνομικούς γιατί τους έκοψαν κλήση...


http://www.magnesianews.gr/userfiles/6365db80-0b5e-4565-9646-8c4430e4d87b/xylodarmos_1.jpg
«Εμπόλεμη ζώνη» θυμίζει ο ορεινός Μυλοπόταμος στο Ρέθυμνο, με τα περιστατικά βίας σε βάρος αστυνομικών να αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο. Το τελευταίο συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Περάματος με θύματα δύο αστυνομικούς, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν αγρίως επειδή...
έκοψαν κλήση για παράνομη στάθμευση!
Συγκεκριμένα, δύο κάτοικοι του χωριού πάρκαραν παράνομα το αυτοκίνητό τους και πήγαν να πιουν καφέ σε καφετέρια της περιοχής. Όταν είδαν τους δύο αστυνομικούς να γράφουν κλήση και στη συνέχεια να τη βάζουν στο όχημα, εξοργίστηκαν τόσο πολύ που όρμησαν κατά πάνω τους, τους έβγαλαν με τη βία από το περιπολικό και άρχισαν να τους χτυπούν αλύπητα. Οι δράστες (πατέρας και γιος) αφού ξυλοκόπησαν τους αστυνομικούς το έβαλαν στα πόδια, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του Περάματος προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού τα τραύματα που είχαν ήταν πολλά.
Σημειώνεται ότι είναι η τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που αστυνομικοί δέχονται απρόκλητες επιθέσεις από κατοίκους του Περάματος και των γύρω χωριών του Μυλοπόταμου.

Με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ρεθύμνου καταδικάζει αυτή τη νέα επίθεση κατά συναδέλφων της: «Με ανάμεικτα συναισθήματα οργής και θλίψης αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε τον άδικο, αναίτιο και απρόκλητο ξυλοδαρμό που δέχθηκε αστυνομικός την ώρα του καθήκοντος. Απαιτούμε από την πολιτική και φυσική μας ηγεσία, από τη συντεταγμένη ελληνική πολιτεία, τους τοπικούς, κρατικούς και κοινωνικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου