ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Tελικός Κυπέλου ΕΠΣΓ - ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ (Ρεπορτάζ Φώτης Μπαζάκας)



Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα  στις 18.00  στα Γραφεία της ΄Ενωσης. ΄Ενα από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που απασχόλησε το Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν η διοργάνωση του τελικού κυπέλλου της ΄Ενωσης,...
που θα πραγματοποιηθεί αύριο Μ.Τετάρτη,  και ώρα 15.30.  Φιναλίστ  είναι τα Γρεβενά Αεράτα και ο Αλιάκμων Κιβωτού.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010 τον κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, Κάστωρ.
 
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών προσκαλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν στον τελικό και να τιμήσουν με την παρουσία τους και τις δυο ομάδες.



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των δυο ομάδων για το μεγάλο τελικό της ΄Ενωσης. Μπαλοδήμος και Κοιλανίτης δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να έχουν όλους τους παίχτες στη διάθεσή τους.

Θα απουσιάσει μόνο από τα Γρεβενά Αεράτα, ο τιμωρημένος Χρήστος Μπαλοδήμος. Εν τω μεταξύ κοσμοσυρροή αναμένεται στο ενωσιακό γήπεδο, αφού οι φίλαθλοι των Γρεβενών παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους τον τελικό της ΄Ενωσης. 
Ο νικητής του τελικού θα αντιμετωπίσει τον Κάστωρ Καστοριάς την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010, στο ΟΑΚΑ Καστοριάς.
28η Αγωνιστική
TETAΡΤΗ: 31-03-2010
    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: 15:00 μ.μ.
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ
Διαιτητής: Αντ. Βαλλιώτης (Λάρισας)
Α' Βοηθός: Ηλ.Νατσιούλας (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Χρ. Πεντζερετζής (Κιλκίς)
4ος Διαιτητής: Αντ. Ζήλος (Λάρισας) 
Με όλους τους παίχτες στη διάθεσή του Ανδρέα Παντζιαρά, ταξιδεύει ο Πυρσός στη Βέροια, για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Και οι δυο ομάδες για τους δικούς της λόγους η καθεμιά, επιζητεί το τρίποντο. Ο Πυρσός τα παίζει όλα για όλα, προκειμένου να διατηρήσει και τις τελευταίες του ελπίδες για την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Επιφυλάξεις ωστόσο διατύπωσε η Διοίκηση του Πυρσού για τον ορισμό του κ. Βαλλιώτη, ως διαιτητή του αγώνα.
Κανείς δεν ξεχνά στα Γρεβενά όσα διαδραματίστηκαν με τη διαιτησία του ανεκδιήγητου κ. Φραγκάκη και όλα όσα έγιναν στο ματς του α΄γύρου. Γεγονότα που σίγουρα στοίχισαν πολύ στην ομάδα, αφού πεποίθηση των Γρεβενιωτών φιλάθλων είναι ότι η ομάδα δύσκολα θα έχανε την πρώτη θέση, αν δεν συνέβαιναν αυτά τα γεγονότα.
Με επιθετικούς προσανατολισμούς λοιπόν αναμένεται να παρατάξει την ομάδα ο Ανδρέας Παντζιαράς, σ' ένα γήπεδο που θα βράζει από τους φιλάθλους της Βέροιας. 
Tο ντέρμπι της Β΄Εθνικής μεταξύ Πανσεραϊκού - Κέρκυρας θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Θάνος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).  Είναι μια αναγνώριση της αξίας του συγκεκριμένου διαιτητή, αφού φέτος ορίζεται συνεχώς από την ΚΕΔ, να διαιτητεύει παιχνίδια μεγάλης δυσκολίας.





Στον αγώνα Γ΄Εθνικής μεταξύ Κρανούλας - Αναγέννησης Σερρών ορίσθηκε ως διαιτητής ο Ανδρέας Καραλιόλιος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών). Σ' όλα τα παιχνίδια της Γ΄Εθνικής που ορίστηκε φέτος ο κ. Καραλιόλιος, ήταν άριστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου