ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Συμπλοκές , προσαγωγές και χρήση χημικών πριν το παιχνίδι Αρη - ΠΑΟΚ

http://s.enet.gr/resources/2009-07/16g-2-thumb-large.jpgΣτην Καμάρα και στο Πανεπιστήμιο της πόλης, μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν το μεσημέρι μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, ενώ το ίδιο συνέβη και σε καφετέριες της συμπρωτεύουσας.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι «κίτρινοι» κατευθύνθηκαν στην Καμάρα για να πάρουν... τα λεωφορεία της γραμμής για το Χαριλάου και δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων με ρόπαλα, που φορούσαν κράνη αλλά δεν έφεραν διακριτικά.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, το ίδιο συνέβη και στην ευρύτερη περιοχή του Χαριλάου, ενώ έξω από το γήπεδο όπου θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες, οπαδοί του Αρη συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά την είσοδό τους στις εξέδρες. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι αρκετά ισχυρές, ενώ ήδη έχουν υπάρξει και κάποιες συλλήψεις.
14 προσαγωγές υπόπτων, για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Και οι 14 έχουν μεταφερθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ άλλα 35 άτομα βρίσκονται στο χώρο της Έκθεσης, προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους. Με χρήση χημικών οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να διαλύσουν τους οπαδούς του ΑΡΗ που είναι συγκεντρωμένοι έξω από γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Αρκετοί από τους συγκεντρωμένους δεν έχουν εισιτήριο και προσπάθησαν νωρίτερα να μπουν στο γήπεδο. Γενικά πάντως, το κλίμα στη συμπρωτεύουσα παραμένει τεταμένο, με εστίες εντάσεων να ξεσπούν διαρκώς σε διάφορα σημεία. Ταυτόχρονα μικρή μερίδα “οπαδών” επιτέθηκε στο λεωφορείο που μετέφερε τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ρίχνοντας εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες εναντίον τους. Οι συγκεκριμένοι απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου