ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συναντήσεις του Γ.Γ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κίρκου


Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Κίρκος, συναντήθηκε με τα μέλη της αποστολής της εθνικής ομάδας του TAE KWON DO από το νομό Κοζάνης και συνεχάρη τόσο τους παγκόσμιους πρωταθλητές... Κλεάνθη Τζέλλο (ασημένιο μετάλλιο) και Γραμματούλα Χρηστίδου (χάλκινο μετάλλιο), όσο και τα άλλα παιδιά με τους προπονητές τους.


Όπως τόνισε ο κ. Κίρκος προς τα μέλη της αποστολής, διακρίσεις όπως αυτές που φέρανε από το Μεξικό κάνουν υπερήφανους όχι μόνο τους γονείς τους, αλλά και όλους τους Έλληνες, ειδικά σε εποχές κρίσιμες όπως αυτή που διανύουμε τώρα.


Στη συνέχεια ο κ. Κίρκος δέχτηκε τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, τον Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο της Άνω Κώμης.



Η συνάντηση με τους Φίλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης επικεντρώθηκε στις ανάγκες που έχει σήμερα η βιβλιοθήκη, στην κατασκευή νέου κτιρίου για να τη φιλοξενήσει και στις δυνατότητες περαιτέρω επέκτασης και αξιοποίησής της προς όφελος της κοινωνίας.



Ανάλογη ήταν η συνάντηση με το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών για το Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Κοζάνης που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας.

Τέλος, τον Γενικό Γραμματέα επισκέφθηκε το Τοπικό Συμβούλιο Άνω Κώμης που εξέθεσε σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο οικισμός.



Ο κ. Κίρκος από την πλευρά του επισήμανε ότι η πολιτεία όπου και όπως μπορεί, θα σταθεί δίπλα και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, καθώς και την παραπέρα ανάπτυξη δράσεων που προάγουν το κοινωνικό σύνολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου