ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Οι αγώνες του ΣαββατοΚύριακου


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 7 Μαρτίου 2010 ΩΡΑ: 15:00 μ.μ
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Διαιτητής: Σταματελόπουλος Ι. (Ηπείρου)
Επόπτης Α': Καρρά Χ.(Ηπείρου)
Επόπτης Β': Ψαρράς Π.(Ηπείρου)
Παρατηρητής: Παπαλίτσας (Καρδίτσας)
Πλήρης και ετοιμοπόλεμη θα παραταχθεί η Α.Ε.Π. κόντρα στο Αμμοχώρι, την Κυριακή στο Βατόλακκο...

Παρόλο που θεωρητικά το ματς κρίνεται εύκολο, αφού το Αμμοχώρι έχει ήδη υποβιβαστεί, ο Χρήστος Λάλλος εφιστά την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του, να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. Κανένας δεν ξεχνά, ότι η Α.Ε.Π. ηττήθηκε στο Αμμοχώρι στο ματς του α΄γύρου και το ζητούμενο είναι η νίκη για να διατηρηθούν ζωντανές οι ελπίδες παραμονής στην κατηγορία."Είχα πει και παλαιότερα, ότι διαθέτουμε τους παίχτες για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε", τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Π. κ. Δρόσος Φαλτάκας. Απόδειξη ο αγώνας με τη Νάουσα, που είναι ίσως η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δικαιούμασταν το τρίποντο. Από δω και πέρα θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την παραμονή στην κατηγορία.


ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ: 7 Μαρτίου 2010 ΩΡΑ: 15:00μ.μ
ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΚΑΘΙΑΣ
Διαιτητής: Πασλαμούσκας Β. (Πέλλας)
Επόπτης Α': Χαραλαμπίδου Μ. (Πέλλας)
Επόπτης Β': Χιώτης Ε. (Πέλλας)
Παρατηρητής: Νόνας Φ. (Καστοριάς)
Δύσκολο το ματς στην Αγκαθιά για τα Γρεβενά Αεράτα. Λύσεις ανάγκης καλείται να επιστρατεύσει ο Νίκος Μπαλοδήμος, καθώς ασθένειες και τραυματισμοί αποδυνάμωσαν την ομάδα από βασικούς ποδοσφαιριστές. Θα απουσιάσουν και πάλι Θωμάς Λάλλος και Αποστόλης Οικονόμου, ενώ ενοχλήσεις έχουν και μάλλον θα προστατευτούν Τηλέμαχος Δημόπουλος και Κώστας Μπόζιαρης. Στην αποστολή θα συμμετέχουν 5 14άρηδες ποδοσφαιριστές από τη β΄ομάδα, που σύμφωνα με δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού, ανάλογα με τις συνθήκες των αγώνων θα παίρνουν λεπτά συμμετοχής, προκειμένου ν' αποκομμίσουν εμπειρίες. Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν απρόσκοπτα οι προπονήσεις στον Πόρο και παραμένει η πικρία της ήττας στον αγώνα με τη Φλώρινα, παρόλη την εξαιρετική εμφάνιση στο β΄ημίχρονο και τη σωρεία κλασσικών χαμένων ευκαιριών.
A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Συνεχίζεται κανονικά το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 η 17η αγωνιστική της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών με τα ακόλουθα παιχνίδια:
17η αγωνιστική
Καρπερό - Φελλί
Αμυγδαλιά - Μηλιά
Κτηνοτροφικός - Μέγαρο
Δήμητρα - Σειρήνα
Ιτέα - Παλιουριά
Κιβωτός - Δεσκάτη
Κοκκινιά - Άγ. Γεώργιος








Στη Δήμητρα εκστρατεύει η πρωτοπόρος Σειρήνα, με μοναδικό σκοπό το τρίποντο και τη διατήρηση της πρώτης θέσης.
Χωρίς απρόοπτα έγινε η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Σαράντης Μπαλντούμης έχει στη διάθεσή του, όλους τους παίχτες, εκτός του Νίκου Φαλτάκα που ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. Πρόβλημα επίσης υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα, όπου πιθανόν να κληθεί πάλι ο μεσοαμυντικός Σαράντης Γρίδας να υπερασπίσει την εστία της Σειρήνας, αφού υπάρχουν προβλήματα συνεννόησης με το βασικό τερματοφύλακα Θοδωρή Αποστολίδη, που απουσίαζε αδικαιολόγητα στο προηγούμενο ματς. Ο αγώνας κρίνεται δύσκολος απ' τον προπονητή της Σειρήνας, αφού η Δήμητρα παραδοσιακά διαθέτει καλή ομάδα και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα, πράγμα που το έχουν αποδείξει φέτος. Εν τω μεταξύ, συζήτηση με τους επιθετικούς είχε ο τεχνικός της Σειρήνας στα γραφεία της ομάδας και τους ζήτησε να είναι πιο ουσιαστικοί στις τελικές φάσεις. Η σωρεία χαμένων ευκαιριών πρέπει να σταματήσει και πρέπει να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια με τ δέουσα σοβαρότητα.




Τον αγώνα Φλώρινα - Νάουσα στις 7-3-2010 θα διαιτητεύσουν οι: Δημήτρης Θάνος - Π. Ρίγγος και Γ. Βλαχάκης (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).




Τον αγώνα Σούλι Παραμυθιάς - Τηλεκράτης Λευκάδας θα διαιτητεύσουνοι: Κώστας Τσέτσιλας -Κ. Φώλιας - Α. Γκόλιας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).




Στον αγώνα Βατερό - Ε.Α.Π. παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Αργύρης Νατσιόπουλος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).




Εξάλλου περιχαρής μετά τη μεγαλειώδη νίκη στην Αγγλία, επέστρεψε ο Γενικός Αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, κ. Γιώργος Κοσματόπουλος.




Φώτης Μπαζάκας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου