ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Έπεσε η αυλαία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Με την τελετή λήξης που παρακολούθησαν από κοντά 60.000 άνθρωποι και από τηλεοράσεως σχεδόν ενάμισι δισ. τηλεθεατών, έπεσε τα ξημερώματα η αυλαία της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης για τα χειμερινά σπορ, στο Βανκούβερ του Καναδά.
H αυλαία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έπεσε με τον Καναδά να... πανηγυρίζει το 14ο χρυσό μετάλλιό του από την ανδρική ομάδα χόκεϊ στο πάγο, που την διατήρησε φυσικά στην πρώτη θέση του συνολικού πίνακα με την Γερμανία να ακολουθεί. Στην 3η θέση έμειναν οι ΗΠΑ.
Η ομάδα ανδρών του Καναδά κατέκτησε στον τελικό επικράτησε 3-2 των ΗΠΑ. Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και κρίθηκε στην παράταση, όπου οι Καναδοί έφτασαν στο χρυσό μετάλλιο χάρη στο τέρμα του Κρόσμπι.
Ο τελικός έγινε παρουσία 17.748 θεατών και τα τέρματα των διοργανωτών πέτυχαν οι Τόους, Πέρι και Κρίσμπι, ενώ για τους Αμερικανούς, σκόραραν οι Κέσλερ και Παρίζ.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, κήρυξε την λήξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
«Και τώρα, σύμφωνα με την παράδοση, κηρύσσω την λήξη των 21ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και καλώ την νεολαία του κόσμου να συγκεντρωθεί σε τέσσερα χρόνια στο Σότσι για να εορτασθούν οι 22οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες», είπε χαρακτηριστικά ο Βέλγος «αθάνατος» και πρόσθεσε:
«Ευχαριστώ τους Καναδούς για την γενναιόδωρη φιλοξενία τους, για την θέρμη και τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο γιόρτασαν τον Ολυμπισμό».

Σε παραίτηση καλεί ο Μεντβέντεφ τους υπευθύνους της Ρώσικης αποστολής
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε σήμερα τα στελέχη της ρωσικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες να υποβάλουν την παραίτησή τους, λόγω των ανεπιτυχών εμφανίσεων των αθλητών της χώρας στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε χθες στο Βανκούβερ. Η Ρωσία κατέγραψε τη χειρότερη παρουσία της ιστορίας της στους 21ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, καθώς κατετάγη 11η στον πίνακα μεταλλίων με μόλις τρία χρυσά.
«Αυτοί που είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν τη γενναία απόφαση και να υπογράψουν μια επιστολή παραίτησης», τόνισε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και συμπλήρωσε με νόημα: «Εάν δεν μπορούν, θα τους βοηθήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου