ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η περιπέτεια με την υγεία της Λιάνας Κανέλλη

http://blogs.sch.gr/eylignou/files/2008/09/kaneli.jpg


Μια περιπέτεια υγείας οδήγησε τη μαχητική δημοσιογράφο και πολιτικό Λιάνα Κανέλλη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των δικών της ανθρώπων που δεν έφυγαν στιγμή από κοντά της... Η δυναμική Λιάνα των απλών ανθρώπων λύγισε από τον πόνο και μεταφέρθηκε επειγόντως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας με ατελή ειλεό. Η βουλευτής του ΚΚΕ πριν από δέκα ημέρες ένοιωσε έντονες ζαλάδες, μούδιασμα στα πόδια και έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Ανησύχησε, αφού δεν της είχε ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Οι γιατροί της συνέστησαν να κόψει αμέσως το τσιγάρο, αλλά η Λιάνα γνωστή φανατική καπνίστρια δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί την αγαπημένη της συνήθεια. Με το γνωστό καυστικό της χιούμορ ενημέρωσε για την περιπέτεια της υγείας της φίλους και συναγωνιστές μέσα από ένα άρθρο της στον «Ριζοσπάστη». Η δυναμική βουλευτής της Αριστεράς ακόμα και από το κρεβάτι του πόνου ασκεί την κριτική της στα οικονομικοπολιτικά πράγματα της χώρας μας. «Και νάμαι μεσούσης της κρίσης τους, ταβλιασμένη στο νοσοκομείο με ατελή ειλεό, αποτέλεσμα παλιών επιτυχών μικροχειρουργικών επεμβάσεων που στο μήκος μιας ζωής μ’ άφησαν μια κοιλιά γεμάτη άχρηστες συμφύσεις, όπως λένε οι γιατροί» αναφέρει η ίδια στο χθεσινό άρθρο της στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», με τον τίτλο «Ατελής ειλεός» και συνεχίζει: «Πόνεσα, ξεπόνεσα, θαύμασα την πρόοδο της επιστήμης (χειρουργική με ρομποτική που καταλήγει να σε σώζει με δύο ραμματάκια, δεν είναι δα και μικρό πράγμα), κι επομένως έχω αναγκαστικά στραμμένη την προσοχή μου μεροδούλι, μεροφάι, ξαπλωμένη να θεώμαι το θαύμα της Αρχαγγέλου Μέρκελ που φέρνει τον κρίνο του ΔΝΤ στη στέρφα χώρα μου».

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή είναι οι στενοί συνεργάτες του γραφείου της, αλλά και η αδερφή της Νάνσυ που δεν έχει φύγει από κοντά της δευτερόλεπτο. Αρνούμενη να ησυχάσει ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο, ενημερώνεται καθημερινά για την καυτή επικαιρότητα, παρακολουθώντας τηλεόραση και διαβάζοντας εφημερίδες.

Η «Εspresso» επικοινώνησε με τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία αφού μας ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, μας παρέπεμψε στο χθεσινό της δημοσίευμα και μας εξέφρασε την ελπίδα ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο, για να επιστρέψει σπίτι της και να περάσει τις Άγιες Μέρες του Πάσχα με τον πολυαγαπημένο της γιο και την οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου