ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Champions League ARSENAL - BARCELONA 2- 2

Να μην τέλειωνε ποτέ…
 
 
Οι Καταλανοί με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς προηγήθηκαν με 2-0 και έδειχναν το μεγάλο αφεντικό, αλλά η Άρσεναλ έφτασε στην ισοφάρισε με τα γκολ των Γουόλκοτ και Φάμπρεγκας. Σημαντικές απώλειες... θα έχουν οι δύο ομάδες στην ρεβάνς της Καταλονίας, καθώς με την κίτρινη κάρτα που δέχτηκαν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Φάμπρεγκας και Πικέ, όπώς και ο Πουγιόλ που αποβλήθηκε στην φάση του πέναλτι με την οποία διαμόρφωσε το τελικό 2-2 ο Φάμπρεγκας.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, πήρε τα ηνία και με καλή κυκλοφορία της μπάλας "έκλεισε" την Άρσεναλ στα καρέ της και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Μέσα στα πρώτα 18 λεπτά οι "μπλαουγκράνα" είχαν 10 ευκαιρίες. Στις σημαντικότερες ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν σε δύο άστοχος και σε μία ο Μέσι, ενώ έκανε δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις ο Αλμούνια.

Στην πρώτη ο Ισπανός απέκρουσε με το πόδι σουτ του Μέσι και στην δεύτερη και πιο κραυγαλέα με το χέρι σουτ του Τσάβι σε ανεπανάλυπτο τετ-α-τετ.

Στο 17' ο Πέδρο είχε ένα σουτ το οποίο... βρήκε στο κεφάλι του Σανιά και στο 18' ο Πικέ ένα ακόμη που πέρασε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Άρσεναλ ήρθε στο 23' με το πλασέ του Νασρί είναι πολύ καλό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βίκτορ Βαλντές.

Στο 29' ο Μέσι και στο 33' ο Ιμπραΐμοβιτς είχαν σουτ που πέρασαν άουτ, ενώ από το 27' οι "κανονιέρηδες" έχασαν τον Αρσάβιν που αποχώρησε τραυματίας και αντικαστάθηκε από τον Εμπουέ, ενώ το ίδιο έγινε και στο 44' με τον Ντενίλσον να παίρνει την θέση του Γκαλάς.

Το δεύτερο ημίχρονο


Ότι δεν κατάφερε μετά από πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα το κατάφερε στην πρώτη φάση του δευτέρου με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ανοίγει το σκορ στο 46'.

Ο Ζεράρ Πικέ έκανε την βαθιά μπαλιά και ο Σουηδός έφυγε από δεξιά, είδε πως Αλμούνια έχει βγει λίγο από το τέρμα του και αυτό του έφτανε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στο 54' ο Βίκτορ Βαλντές έσωσε την Μπαρτσελόνα, καθώς απέκρουσε καρφωτή κεφαλιά του Μπέντνερ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από την σέντρα του Κλισί από αριστερά.

Η Μπαρτσελόνα και ο Ιμπραΐμοβιτς διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59', με τον Ζλάταν να φεύγει και πάλι από δεξιά από εξαιρετική μπαλιά του Τσάβι, μπήκε στην περιοχή και αυτήν την φορά νίκησε το Αλμούνια με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία.

Στο 66' ο Βενγκέρ πέρασε στο ματς τον Τέο Γουόλκοτ και στο 69' ο νεαρός Άγγλος μείωσε για τους "κανονιέρηδες". Ο Μπέντνερ τον βρήκε δεξιά στην περιοχή και αφού ο Μάξουελ τον έχασε ο Γουόλκοτ με κοντινό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 84' ο Φάμπρεγκας βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ και ο Πουγιόλ τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλει και να δώσει πέναλτι.

Ο Φάμπρεγκας από τα 11 βήματα ήταν εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που υπόσχεται σπουδαίο ματς και στην Ισπανία σε έξι μέρες, με δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα θα είναι χωρίς Πικέ και Πουγιόλ, το βασικό της αμυντικό δίδυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου