ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

"Κεραυνοί" Πάγκαλου κατά Γερμανών...

http://roides.files.wordpress.com/2009/10/pagkalos.jpg





Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, αν οι αγορές συνεχίσουν να δανείζουν την Ελλάδα με υπέρογκα επιτόκια, αφήνει ο Θ. Πάγκαλος. Σε συνέντευξή του στην πορτογαλική εφημερίδα "Jornal de Negocios", ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προειδοποιεί τους Πορτογάλους ότι θα είναι... ο επόμενος στόχος των κερδοσκόπων και σημειώνει ότι εάν οι τελευταίοι "δεν ανταποκριθούν στην πραγματική βελτίωση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας, η Ελλάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης".
Στην ίδια συνέντευξη, ο Θοδωρος Πάγκαλος κατηγορεί, μάλιστα, τα γερμανικά μέσα οτι αντιμετωπίζουν ρατσιστικά την Ελλάδα. "Μερικές χώρες όπως η Γερμανία, δίνουν ηθική διάσταση στο πρόβλημά μας. Οι Γερμανοί νομίζουν ότι οι Έλληνες έχουν πρόβλημα, γιατί δεν εργάζονται πολύ. Και γιατί θεωρούν ότι συμβαίνει αυτό; Γιατί έχουν καλό καιρό, μουσική και ποτό και δεν είναι το ίδιο σοβαροί με τους Γερμανούς" αναφέρει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: "Είναι γελοίο, αυτή η ηθική, ρατσιστική προσέγγιση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η παραγωγικότητα στη βιομηχανία αυξήθηκε κατά 15 %, στον αγροτικό τομέα η αύξηση ήταν από τις μεγαλύτερες στην ευρωζώνη. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι τεμπέληδες Έλληνες;".
Παράλληλα, ο κ. Πάγκαλος εξαπολύει πυρά προσωπικά κατά της Άγκελα Μέρκελ, την οποία κατηγορεί ότι κοιτάζει περισσότερο τις εκλογικές προοπτικές του κόμματός της, από την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη.
"Είναι πολιτικό το θέμα -σημειώνει- και η άσκηση της πολιτικής πάντα εξαρτάται από αυτό που θέλουν να ακούσουν οι ψηφοφόροι. Αλλά θα πρέπει να περιορίσουμε όσο μπορούμε αυτή τη φυσική μας τάση να ικανοποιούμε τους πολίτες μας και να επικεντρωνόμαστε στην οικονομική πραγματικότητα. Και αυτό που μας δείχνει η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι η ΕΕ χρειάζεται αλληλεγγύη και μηχανισμό διόρθωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου