ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και ΜΑΤ, ένταση και στο ΟΑΚΑ με οπαδούς της ΑΕΚ...





Συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του Καραϊσκάκη. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα. Κατά την δεκάλεπτη διακοπή, οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν έξω από το γήπεδο καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και έκεί, υπήρξε νέα ένταση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, τη στιγμή που ορισμένοι ανεγκέφαλοι... έσπασαν αυτοκίνητα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά τους, να αποχωρήσουν από το γήπεδο οριστικά.
Για να ηρεμήσει η κατάσταση χρειάστηκε και η επέμβαση του γενικού διευθυντή του Ολυμπιακού κ. Χρυσικόπουλος, ο οποίος κατέβηκε από τα επίσημα και ζήτησε από τα ΜΑΤ να οπισθοχωρήσουν μερικά μέτρα ώστε να μην συνεχίσουν να προκαλούνται οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» με τους οποίους υπήρχε η διαμάχη, κάτι το οποίο έγινε και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πάντως, κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρξαν τραυματίες οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ένταση και στο ΟΑΚΑ
Ένταση υπήρξε και στο ΟΑΚΑ καθώς στο δεύτερο ημίχρονο (με την είσοδο του Σκόκο στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή) ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φώναξαν κάποια συνθήματα κατά της διοίκησης και του κ. Σταύρου Αδαμίδη, με ορισμένους άλλους να αντιδρούν. Μάλιστα οι συγκεκριμένοι οπαδοί μπήκαν στο ταρτάν του γηπέδου και κινήθηκαν απειλητικά προς τα επίσημα όπου βρισκόταν ο πρόεδρος της Ένωσης, με τα ΜΑΤ να προλαβαίνουν τα χειρότερα.

Οι οπαδοί τη ΑΕΚ ανέβηκαν ξανά στην εξέδρα και προσπάθησαν να φτάσουν στα επίσημα πηδώντας πάνω από τα διαχωριστικά των θυρών κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με τις δυνάμεις του ΜΑΤ που και πάλι βρέθηκαν στον δρόμο τους. Μάλιστα, ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά, καθώς τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και στα ΜΑΤ έπαιρναν διαστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου