ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΚΚΕ(μ-λ): ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - Να ανατρέψουμε τα μέτρα ΔΝΤ-ΕΕ-Κυβέρνησης

http://ergatis.files.wordpress.com/2010/02/dsc05232.jpg





Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την εργατική τάξη και το λαό στη χώρα μας αντιμέτωπους με το σημαντικότερο ταξικό πόλεμο των τελευταίων δεκαετιών. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη συμπαράσταση ΝΔ και ΛΑΟΣ και με την εποπτεία και τις πιέσεις των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ, σέρνει το χορό μιας λυσσασμένης επίθεσης χωρίς ...όρια στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας. Το κεφάλαιο τα θέλει όλα και το εννοεί! Θέλει την καθολική υποταγή της εργατικής τάξης και τη μετατροπή της σε ένα είδος ζωντανού «εξαρτήματος» της καπιταλιστικής μηχανής που θα το χρησιμοποιούν όσο και όποτε θέλουν, και θα του πετούν ψίχουλα ίσα για να συντηρείται.
Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την εργατική τάξη και τους λαούς σε όλο τον πλανήτη αντιμέτωπους με τις δυνάμεις του ιμπεριαλιστικού-καπιταλιστικού κόσμου που για να ξεπεράσουν τη κρίση του σάπιου συστήματός τους έχουν εξαπολύσει την πιο άγρια και σε μαζική κλίμακα επίθεση.
Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την εργατική τάξη και τους λαούς, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, να αναμετρούνται με τις δυνάμεις της καταστροφής –το ιμπεριαλιστικό-καπιταλιστικό σύστημα– και να προωθούν όλο και πιο μαχητικούς και μαζικούς αγώνες για να αντισταθούν και να υπερασπιστούν το δικαίωμα στη ζωή, για ένα καλύτερο αύριο.
Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στους εργάτες όπου γης που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους.
Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στα ένοπλα επαναστατικά κινήματα στη ζώνη των θυελλών που παλεύουν για την κοινωνική απελευθέρωση και το σοσιαλισμό.

Παλεύουμε για να φύγουν από τη χώρα το ΔΝΤ και η ΕΕ!
Παλεύουμε για την ανατροπή των μέτρων ΔΝΤ-ΕΕ- κυβέρνησης . Οι μαζικές και νικηφόρες αντιστάσεις ενάντια στις πολιτικές του καπιταλισμού-ιμπεριαλισμού είναι αυτές που θα ανοίξουν νέους δρόμους στην ταξική αναμέτρηση για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού και καταπιεστικού συστήματος, την επανάσταση και το σοσιαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου