ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Παρουσία Ομπάμα η κηδεία του πολωνικού προεδρικού ζεύγους την Κυριακή






Την Κυριακή θα κηδευτεί ο Πολωνός πρόεδρος Λεχ Καζίνσκι και η σύζυγός του, Μαρία, που βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί με δεκάδες άλλους Πολωνούς αξιωματούχους στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Σαββάτου.Η Πολωνία υποδέχθηκε την Τρίτη τη σορό της Μαρία Καζίνσκα, συζύγου του προέδρου που σκοτώθηκε στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του Σαββάτου...
Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα παρευρεθεί στην κηδεία, ενώ πιθανή θεωρείται η παρουσία του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο αεροδρόμιο, αποδόθηκαν οι ίδιες τιμές στη σορό της συζύγου του προέδρου με εκείνες για τον Καζίνσκι. Η σορός της μεταφέρθηκε στο προεδρικό μέγαρο όπου θα τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα μαζί με τη σορό του προέδρου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία για το προεδρικό ζεύγος θα γίνει από τον Καθεδρικό της Βαρσοβίας, ενώ Λεχ και Μαρία Καζίνσκι θα ταφούν κοντά σε παλιούς μονάρχες της Πολωνίας.

Την Τρίτη, και ενώ η ουρά για το προεδρικό μέγαρο έφτανε το ένα χιλιόμετρο, το Κοινοβούλιο τίμησε με σύντομη τελετή τη μνήμη των 18 μελών του που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου