ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Προβάδισμα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, «τεσσάρα» της ΑΕΚ - Δείτε αναλυτικά...

 





Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε νικητής με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Τούμπας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.Το γκολ του Μουσλίμοβιτς στο 11' έφερε τον «Δικέφαλο» στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 10 βαθμούς, έναντι 7 των «ερυθρολεύκων». Νωρίτερα, σε ένα... επεισοδιακό παιχνίδι που στιγματίστηκε από τις τέσσερις αποβολές, τα διαιτητικά λάθη, αλλά και τα έξι γκολ, η ΑΕΚ νίκησε τον Αρη με 4-2 και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό και... ξεδιπλώνει το σεντόνι

Προβάδισμα τριών βαθμών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Χάρη σε τραγικό λάθος του Νικοπολίδη και τέρμα του Μουσλίμοβιτς από το 11', ο «Δικέφαλος» του Βορρά νίκησε στην κατάμεστη Τούμπα με το αγαπημένο του 1-0 τον Ολυμπιακό, βάζοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί 13 χρόνων, που τον ήθελε να μην κερδίζει στο σπίτι του τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός, όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και στο τέλος δεν είχε το καθαρό μυαλό για να φτάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα του Σάντος θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το παιχνίδι από το 53', όταν ο Βιεϊρίνια σημάδεψε το δοκάρι, ενώ οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Μέλμπεργκ.

«Δώρο» του Νικοπολίδη
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στο α' 45λεπτο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά και να κάνουν αρκετά εύκολα λάθη, δείγμα της νευρικότητας εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα.

Αγωνιζόμενος στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να ξεκινάει δυνατά με όπλο του το πρέσινγκ από την αντίπαλη περιοχή και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Η τακτική του αυτή είχε αποτέλεσμα, αφού από λάθος διώξιμο του Νικοπολίδη, που προήλθε από την πίεση του Φιλομένο, ο Μουσλίμοβιτς στο 11' βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και άνοιξε το σκορ με κεραυνό, μην αφήνοντας περιθώρια στον 39χρονο πορτιέρο.

Αναποτελεσματικοί και οι δύο

Νωρίτερα πάντως, ο Ντάρμπισαϊρ (6') είχε απολέσει καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια είχε μία ελαφριά εδαφική υπεροχή, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε κάποια ξεσπάσματα, με τον Βιεϊρίνια να δημιουργεί ρήγματα από δεξιά, αλλά τους Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο να μην μπορούν να τελειώσουν τις φάσεις σωστά και να δώσουν αέρα δύο τερμάτων.

Ο Βόσνιος μάλιστα στο 35' νικήθηκε από τον Νικοπολίδη σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Και οι πειραιώτες όμως είχαν τις δικές τους ευκαιρίες -κυρίως από την πλευρά του Λίνο- με τον Χαλκιά να σταματάει τον Λούα Λούα (15') και τον Ντάρμπισιρ (33'), αλλά και τον Τοροσίδη να αστοχεί από ευνοϊκή θέση στο 37'.

Δοκάρι και διαμαρτυρίες
Φορτσάτος ξεκίνησε και στην επανάληψη ο «Δικέφαλος» και με καλή κυκλοφορία της μπάλας κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του. Στο 53' ο Βιεϊρίνια άγγιξε το 2-0, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ λίγο στο 58' οι του ΠΑΟΚ διαμαρτύρονται για πέναλτι, σε χέρι του Μέλμπεργκ, με τον Κάκο να δίνει συνέχεια.

Η απάντηση του Μπάντοβιτς ήταν ο Μήτρογλου -στη θέση του Μαρέσκα- αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Η μετατροπή αυτή ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να οπισθοχωρήσει για να κλείσει τους χώρους, αλλά ο Ολυμπιακός εξακολουθούσε να είναι ακίνδυνος, προσπαθώντας να απειλήσει με μακρινά σουτ.

Ανούσια υπεροχή του Ολυμπιακού

Μπαίνοντας στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός, που είχε ξεκάθαρα πλέον την εδαφική περιοχή, προσπαθούσε να αυξήσει την πίεσή του και ο Σάντος αποφάσισε να ενισχύσει το κέντρο του, ρίχνοντας στη μάχη τον Φωτάκη (στη θέση του Μουσλίμοβιτς).

Ο χρόνος κυλούσε και οι «ερυθρόλευκοι», που προσπαθούσαν χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο να φτάσουν στην περιοχή του Χαλκιά, δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά. Ο ΠΑΟΚ τελικά κατάφερε να κρατήσει το τρίποντο, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Το φιλμ του αγώνα
6' Τετ-α-τετ του Ντάρμπισιρ με τον Χαλκιά, ύστερα από λάθος του Τσιρίλο, ο Αγγλος πλάσαρε άουτ.

11' ΓΚΟΛ 1-0: Τραγικό λάθος σε διώξιμο του Νικοπολίδη στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Φιλομένο, η μπάλα έφτασε στον Μουσλίμοβιτς, αυτός έκανε μερικά μέτρα και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Έλληνα πορτιέρο.

14' Δυνατό σουτ του Φιλομένο αριστερά έξω από την περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση του Νικοπολίδη.

15' Διαγώνιο σουτ του Λούα Λούα από δεξιά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Χαλκιάς έπεσε και έδιωξε, ο Ντάρμπισιρ διεκδίκησε το «ριμπάουντ», αλλά ο Τσιρίλο έδιωξε σωτήρια.

34' Κοντινή σέντρα του Λούα Λούα από δεξιά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, ο Ντάρμπισιρ πήρε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε τον Χαλκιά που μπλόκαρε.

36' Σέντρα του Βιεϊρίνια από δεξιά, ο Φιλομένο κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή έκανε και το συρτό σουτ, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη.

37' Ωραία κάθετη πάσα του Λεονάρντο για τον Ντάρμπισιρ, αυτός έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Τοροσίδης έκανε το σουτ, η μπάλα μόλις άουτ.

53' ΔΟΚΑΡΙ: Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ο Βιεϊρίνια πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έκανε το γυριστό πλασέ, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

59' Γύρισμα του Φιλομένο από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Μέλμπεργκ είχε απλώσει το χέρι του, η μπάλα βγήκε κόρνερ, αλλά τόσο ο διαιτητής, όσο και ο βοηθός θεώρησαν ότι ήταν ακούσιο. Πάντως, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι.

66' Στην κόντρα ο ΠΑΟΚ από αριστερά με τον Φιλομένο, ο Αργεντινός έκανε τη σέντρα, ο Βιεϊρίνια πήδηξε προ του Νικοπολίδη, αλλά ο πορτιέρο του Ολυμπιακού τον νίκησε στον αέρα.

72' Ο Λούα Λούα πέρασε έναν αμυντικό του ΠΑΟΚ και στα όρια της περιοχής έβγαλε δίπλα του στον Μήτρογλου, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Βιτόλο και έφτασε αδύναμα στον Χαλκιά.

73' Μπέρδεμα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αρχικά ο Μήτρογλου και στη συνέχεια ο Ντάρμπισιρ βρέθηκαν με τη μπάλα στα πόδια, αλλά μία προβολή του Μαλεζά, έσωσε την κατάσταση για τους γηπεδούχους.

91' Βαθύ γέμισμα από τον Ραούλ Μπράβο, ο Ντάρμπισιρ έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Μήτρογλου προσπάθησε να προλάβει τον Χαλκιά, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που βγήκε πιο γρήγορα και «καθάρισε» τον κίνδυνο.

Κίτρινες: Φιλομένο, Ζεβλάκοφ, Λίνο - Τοροσίδης

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι (50' Μαλεζάς), Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Φιλομένο (85' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (78' Φωτάκης).

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα (62' Μήτρογλου), Λούα Λούα, Λεονάρντο (83' Γ. Παπαδόπουλος), Όσκαρ, Ντάρμπισιρ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Ο Λεονάρντο «γύρισε» το ματς με τον Άρη και την... τύχη της ΑΕΚ στα πλέι οφ





Σε ένα από καλύτερα εφετινά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» στη διαδικασία των πλέι οφ και να πάρει την πρώτη της νίκη, επικρατώντας του Αρη με 4-2 στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική. Μεγάλη ανατροπή για τους γηπεδούχους που έχαναν με 1-2 στο 72' και αγωνίζονταν με 9 παίκτες, έναντι των 10 του Αρη.

Πολύ καλή εμφάνιση από Γκέντσογλου, Καφέ, Τζιμπούρ, Λαγό και Λεονάρντο, αποθεώθηκε ο Σκόκο κατά την αντικατάστασή του. Στους πέντε βαθμούς πλέον η «Ένωση», στους τρεις ο Αρης.

Πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή Κουκουλάκη η ΑΕΚ, που έμεινε με 10 παίκτες στο 36' και 9 στο 53'. Με 9 τελείωσε το παιχνίδι και ο Αρης, από έχασε τον Κάλβο με δεύτερη κίτρινη, στο 38ο λεπτό και τον Κάμπορα με κόκκινη στο 80ό.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναγκάστηκε να αλλάξει την τελευταία στιγμή τα αγωνιστικά του πλάνα, καθώς είδε τον Κώστα Μανωλά να έχει έντονους σπασμούς στον οπίσθιο μηριαίο πριν φύγει η ομάδα από το ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει στην 11άδα ο Γκέντσογλου. Ο νεαρός μέσος -που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα μαζί με Τζιμπούρ, Καφέ, Λαγό και Λεονάρντο- αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Καφέ, στέλνοντας στα στόπερ τον Γιάχιτς.

Καταιγιστικός ο Αρης...

Ο Αρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους, μπαίνοντας από την αρχή με στόχο το γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε στο ματς σε ρόλο οδηγού.

Κάτι που πάντως δε συνέβη ποτέ, καθώς στο 2ο λεπτό ο Σάχα είπε όχι στην εκτέλεση φάουλ του Νέτο και στην προβολή του Νασούτι στην εξέλιξη της φάσης, ενώ ίδια τύχη είχαν η καρφωτή κεφαλιά του Τζόνσον από το πέναλτι στο 9' και η τεράστια διπλή ευκαιρία στο 22ο λεπτό, στο τετ α τετ του Κάλβο και στο σουτ του Χαβίτο, στη συνέχεια.

Στη συγκεκριμένη φάση, οι παίκτες και οι οπαδοί της ΑΕΚ διαμαρτύρονται έντονα για φάουλ στον Γκέντσογλου, εκατοστά έξω από την περιοχή του Αρη.

Και η... απάντηση της ΑΕΚ

Στον αντίποδα, η Ενωση έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Καφέ στο τρίτο λεπτό, πέτυχε όμως το γκολ στο 27ο λεπτό μετά από φανταστική έμπνευση του Τζιμπούρ και ακόμα καλύτερη εκτέλεση στην κίνηση, που έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Σηφάκη, για το 1-0, έπειτα από πάσα του Σκόκο που κόντραρε στον Γκιάρο.

Στο 36ο λεπτό, οι ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων διαταράχτηκαν, με τον Γιάχιτς να δέχεται -αυστηρή- δεύτερη κίτρινη κάρτα, για χέρι στην περιοχή του Αρη σε προσπάθεια να πάρει κεφαλιά και να αποβάλλεται, ενώ δύο την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο Τόνι Κάλβο, έχοντας δει και αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία σημαντική ευκαιρία, αρχικά με κεφαλιά του Μπλάνκο για την ΑΕΚ στο 43` και στο επόμενο λεπτό με τον Νασούτι να αστοχεί από καλή θέση, επίσης με κεφαλιά.

Πέναλτι και... ροντέο το ματς!

Στο 53ο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα. Ο Σκόκομ έκανε το λάθος έξω από την περιοχή του Αρη, οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντεπίθεση με παίκτη παραπάνω ο Χαβίτο απέναντι από τον Σάχα, κέρδισε το πέναλτι και την αποβολή του τερματοφύλακα της ΑΕΚ.
Ο Αραμπατζής πέρασε στη θέση του Μπλάνκο, ο Κάμπορα εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών στο 56' και ο Αρης ισοφάρισε σε 1-1, παίζοντας πλέον και με παίκτη παραπάνω. Δύο λεπτά αργότερα πάντως, οι του Δικεφάλου διαμαρτυρήθηκαν και πάλι έξαλλα, για σπρώξιμο του Γκιάρο στον Τζιμπούρ εντός περιοχής και ενώ ο αλγερινός ετοιμαζόταν να πλασάρει τον, πεσμένο στο έδαφος, Σηφάκη.

Γκολ ο Αρης, ανατροπή η ΑΕΚ!

Η συνέχεια ανήκε στους φιλοξενούμενους -προς στιγμήν- που έπαιζαν την κόντρα και σχεδόν κάθε αντεπίθεσή τους μύριζε γκολ, με κορυφαία στιγμή, αυτή του 70ου λεπτού, όταν ο Κάμπορα δεν μπόρεσε να νικήσει σε μοναδικό τετ α τετ, τον Γιάννη Αραμπατζή. Για να φτάσουμε στο 72ο λεπτό, όπου ο Τζόνσον δεν αστόχησε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, γράφοντας το 2-1. Αποτέλεσμα που έμοιαζε να δίνει στον Αρη τη νίκη, μέχρι να μπει στο ματς ο Λεονάρντο.

Ο βραζιλιάνος αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 75', ενώ ήταν αυτός που σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σκόκο στο 84'.

Στο μεσοδιάστημα, η Ενωση έκανε το 3-2 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σκόκο, σε ανατροπή που κέρδισε ο ίδιος, ενώ αποβλήθηκε ο Κάμπορα στο 80', για χτύπημα στον Καφέ.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, καθώς ο Σκόκο δεν μπόρεσε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Σηφάκη σε τετ α τετ, ενώ ίδια μοίρα είχε και η προσπάθεια του Τζόνσον.

Το φιλμ του αγώνα...

2' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο από καλή θέση, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα, ο Σάχα αιφνιδιάστηκε και οι αμυντικοί έδιωξαν την τελευταία στιγμή σε κόρνερ προ του Νασούτι.

3' Σέντρα του Μαντούκα από δεξιά, ο Καφές μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη δεν κατάφερε να πιάσει «γεμάτα» την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.

9' Σέντρα του Χαβίτο από δεξιά, ο Τζόνσον πήδηξε πολύ ψηλά (ανενόχλητος) στο κέντρο άμυνας της ΑΕΚ και με καρφωτή κεφαλιά, σημάδεψε από κοντά τον Σάχα!

17' Ωραία σέντρα του Αραούχο από δεξιά, ο Μαντούκα πήρε την κεφαλιά και ο Σηφάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

22' Στην κόντρα ο Αρης με τον Κάλβο από αριστερά, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και αντί να δώσει δεξιά του στον αμαρκάριστο Τζόνσον, πλάσαρε, ο Σάχα έδιωξε, ο Ισπανός έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας κοντά στην τελική γραμμή, έκανε τη σέντρα, ο Τζόνσον κατέβασε για τον Χαβίτο, αλλά αυτός σούταρε πάνω στον Αραούχο και α ευκαιρία χάθηκε!

27' ΓΚΟΛ 1-0: Ωραία κάθετη πάσα του Σκόκο από αριστερά για τον Τζιμπούρ, η μπάλα βρήκε στον Ρονάλντο και άλλαξε για λίγο πορεία, όμως, ο επιθετικός της ΑΕΚ «ζύγισε» το σουτ και έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό «γάμα» του Σηφάκη.

38' ΑΠΟΒΟΛΗ: Σέντρα μέσα στην περιοχή του Αρη, ο Γιάχιτς βρήκε τη μπάλα με το χέρι και την έστειλε άουτ, όμως, ο διαιτητής είδε την ενέργεια του παίκτη και τον χρέωσε με δεύτερη κίτρινη και αποβολή! Ωστόσο, στην ΑΕΚ διαμαρτύρονται ότι ο Βόσνιος σπρώχτηκε από τον Τζόνσον.

40' ΑΠΟΒΟΛΗ: Δεύτερη κίτρινη κάρτα και στον Κάλβο, καθώς αρχικά εμπόδισε την εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια πέταξε τη μπάλα πάνω σε αντίπαλό του.

53' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Αρης στην κόντρα με τον Τζόνσον, αυτός έστρωσε δεξιά του στον Χαβίτο, ο Ισπανός έκανε το σουτ, ο Σάχα έδιωξε, αλλά στη συνέχεια ο Κάμπορα πήρε το «ριμπάουντ» και στην προσπάθεια να πλασάρει σε κενή εστία, ανατράπηκε από τον Αργεντινό πορτιέρο.

53' ΑΠΟΒΟΛΗ: Απευθείας κόκκινη στον Σάχα, αφού ήταν τελευταίος παίκτης.

56' ΓΚΟΛ 1-1: Εκτέλεση του πέναλτι από τον Κάμπορα και 1-1, ισοφάρισε ο Αργεντινός για τον Αρη.

58' Πέναλτι ζήτησε η ΑΕΚ όταν ο Τζιμπούρ βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη μέσα στην περιοχή του Αρη, ο Νασούτι τον μάρκαρε και ο επιθετικός της «Ένωσης» έπεσε στην περιοχή, αλλά ο Κουκουλάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τα ριπλέι δικαιώνουν τον ρέφερι, καθώς ο Αλγερινός έπεσε εντυπωσιακά στο έδαφος. Η φάση είχε ξεκινήσει από ωραίο σουτ του Σκόκο και ασταθή απόκρουση του Σηφάκη που έδωσε το δικαίωμα στον Τζιμπούρ να γίνει απειλητικός μέσα στην περιοχή του Αρη.

59' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Αραμπατζή.

68' Οι παίκτες του Αρη γύρισαν ωραία τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, ο Πρίττας έστρωσε στον Τζόνσον στον άξονα και αυτός σούταρε για να στείλει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

70' Ο Χαβίτο έβγαλε τετ-α-τετ τον Κάμπορα, αυτός μπήκε στην περιοχή, αλλά αντί να δώσει δίπλα του στον αμαρκάριστο Πρίττα, πλάσαρε και ο Αραμπατζής απέκρουσε.

72' ΓΚΟΛ 1-2: Σέντρα του Νέτο από δεξιά, ο Τζόνσον πήρε την κεφαλιά ανάμεσα από Μαϊστόροβιτς και Γκέντσογλου για να γράψει το 1-2.

75' ΓΚΟΛ 2-2: Ο Καφές έστρωσε ωραία στον Λεονάρντο αριστερά μέσα στην περιοχή του Αρη και ο Βραζιλιάνος με ένα πλασέ έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σηφάκη.

76' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Σκόκο έπεσε εντυπωσιακά μέσα στην περιοχή του Αρη με τον Νασούτι να τον μαρκάρει με την... πλάτη, ο Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

77' ΓΚΟΛ 3-2: Ο Σκόκο εκτέλεσε, ο Σηφάκης βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στην δεξιά γωνία του.

81' ΑΠΟΒΟΛΗ: Απευθείας κόκκινη στον Κάμπορα για «χτύπημα» πάνω στον Καφέ. Ωστόσο, το ριπλέι δείχνει ότι ο Καφές δεν έχει δεχτεί χτύπημα, αλλά ένα απλό τράβηγμα και στη συνέχεια πέφτει... υπερβολικά και εντυπωσιακά στο έδαφος.

85' ΓΚΟΛ 4-2: Νέα σέντρα από δεξιά με τον Σκόκο, ο Σηφάκης έκανε εντελώς άστοχη έξοδο και ο Λεονάρντο σε ρυθμό προπόνησης με κεφαλιά πέτυχε το 4-2.

86' Ο Τζιμπούρ έκανε ένα γέμισμα από δεξιά, ο Σκόκο μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Σηφάκη, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

87' Ο Τζόνσον βγήκε ξανά τετ-α-τετ με τον Αραμπατζή, ο Αμερικανός «πάτησε» περιοχή και έκανε το σουτ, ο πορτιέρο της «Ένωσης» έδιωξε σωτήρια.

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κόκκινες: 37' Γιάχιτς (2η κίτρινη), 53' Σάχα - 39' Κάλβο (2η κίτρινη), 80' Κάμπορα

Κίτρινες: Μαϊστόροβιτς - Ρονάλντο Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Λαγός, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (71' Λεονάρντο), Σκόκο (89΄ Γεωργέας), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (55' Αραμπατζής).

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (69' Φερνάντες), Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Νασούτι, Πρίττας (74' Νάτσο Γκαρσία), Χαβίτο (71' Μεριέμ), Κάλβο, Τζόνσον, Κάμπορα. 

Τα αποτελέσματα
ΑΕΚ - Αρης 4-2
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0

Η ειδική βαθμολογία (σε 3 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 10
2. Ολυμπιακός 7
3. ΑΕΚ 5
4. Αρης 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου