ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Λουτσιάνα, η Πάμελα της Αργεντινής! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


 






Ο 23χρονος Αργεντίνος σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, είχε μέχρι πρόσφατα μια ...ρομαντική σχέση με τη Λουτσιάνα Σαλαζάρ Ορτέγκα, μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια από τη χώρα του τάνγκο! Η Λουτσιάνα είναι 30 ετών, γεννημένη στις 7 Νοεμβρίου του 1980 στο Μπουένος Άιρες,..
αποκαλείται "Πάμελα Άντερσον της Αργεντινής" στην πατρίδα της, όχι φυσικά εξαιτίας της ομοιότητας με το διάσημο κουνελάκι του Playboy, αλλά γιατί έχει προβεί κατά καιρούς σε ουκ ολίγες πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες ξεκινούν από τα χείλη και τα ζυγωματικά της και φυσικά φτάνουν στο πλούσιο στήθος της, το οποίο δεν ήταν τόσο πλούσιο στο ξεκίνημα της καριέρας της ως μοντέλο και συνεχώς ...αυξάνεται τα τελευταία χρόνια!



Βέβαια, αν θελήσει κανείς να βρει το πραγματικό ξεκίνημα της καριέρας της, θα γυρίσει πίσω στο μακρινό 1984, όταν άρχισε να παίρνει μέρος σε διαφημιστικά σποτ, ως παιδί - θαύμα, ωστόσο τότε, στα 4 της χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κυριολεκτική μεταμόρφωση που θα ακολουθούσε, μέχρι να φτάσει σήμερα σε διαστάσεις 100-54-90!

 

Η σχέση της με το ποδόσφαιρο δεν σταματά στον Λιονέλ Μέσι, καθώς το 2006 ήταν η επίσημη συνοδός - "νονά" της Εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας και την ίδια περίοδο ψηφίστηκε από τους φιλάθλους της ομάδας ως η "πιο αντιπροσωπευτική οπαδός" της, καθώς ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακές οι φωτογραφίες της με τη φανέλα της!



Στην καριέρα της, η οποία κινείται μεταξύ πασαρέλας, τηλεοπτικών σόου, θεάτρου, κινηματογράφου και τραγουδιού, λέγεται πως έχει βοηθήσει πολύ ο θείος της, Παλίτο Ορτέγκα, διάσημος Αργεντίνος τραγουδιστής και πολιτικός (κυβερνήτης του Μπουένος Άιρες). Πάντως, ανεξάρτητα από την οικογενειακή "βοήθεια", φαίνεται πως έχει ταλέντο και "γκελ" στο κοινό, συγκεντρώνοντας αρκετές προσωπικές διακρίσεις, όπως εκείνη της "Βασίλισσας" του διεθνούς φεστιβάλ τραγουδιού της Βίνια ντελ Μαρ το 2005 ή της "Σταρ" του φεστιβάλ μόδας "Abtao Fashion 2005" στο Περού.



Απολαύστε τη Λουτσιάνα Σαλαζάρ στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί...

 

 

 

 
 

 
ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου