ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Συνέντευξη Τύπου του Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη με αφορμή την απάντηση του Γενικού Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κίρκου σχετικά με την κατανομή των κονδυλίων μεταφοράς των μαθητών









Είμαστε εδώ για να διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και όχι με αντιπολιτευτική διάθεση, τόνισε ο Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, με αφορμή την απάντηση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ...
Δυτικής Μακεδονίας κ. Κίρκου που είδε το φώς της δημοσιότητας και αφορούσε την έγγραφη διαμαρτυρία του Νομάρχη προς την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Διαμαντοπούλου, σχετικά με την κατανομή των κονδυλίων μεταφοράς των μαθητών.

Μας εξέπληξε η απάντηση του Περιφερειάρχη, απάντηση που όπως όλα δείχνουν είναι καθοδηγούμενη από κάποιους τοπικούς παράγοντες των Γρεβενών (υπάρχει ανεπίσημο έγγραφο που υπέπεσε στην αντίληψη μας και το έχουμε στα χέρια μας) και σε αυτή την απάντηση λέμε ότι ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των Πολιτών μας και των Επαγγελματιών του Νομού Γρεβενών και όχι στο πλαίσιο στείρας αντιπολίτευσης.

Θεωρούμε ότι η κατανομή των κονδυλίων έγινε με άνισο τρόπο που αδικεί κατάφορα το Νομό Γρεβενών σε σχέση με άλλους Νομούς, για αυτό άλλωστε έχουμε ζητήσει εγγράφως από την Υπουργό Παιδείας να αρθεί άμεσα αυτή η αδικία.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, πιστεύουμε ότι πρέπει να δοθούν τα οφειλόμενα που από λάθος ανάγνωση ή παράληψη δεν δόθηκαν. Έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να διορθωθεί το λάθος.

Είμαστε ένας Νομός με πολλές ιδιαιτερότητες. Ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση παλεύουμε ώστε να αρθούν οι αδικίες που γίνονται σε βάρος του Νομού μας και έχουν αντίκτυπο στη τοπική κοινωνία. Περιμένουμε σύντομα με ορθή επανάληψη να αποκατασταθεί αυτή η αδικία στο πλαίσιο της ισοδύναμης και ισόρροπης πολιτικής από το Υπουργείο και την Περιφέρεια.

Εάν αποκατασταθεί αυτή η αδικία θα είμαστε οι πρώτοι, όπως άλλωστε κάναμε μέχρι σήμερα σε άλλες περιπτώσεις, που θα συγχαρούμε για την διορθωτική πρωτοβουλία.

Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν και δεν «αντιπολιτευόμαστε» όπως κάποιοι μας κατηγορούν. Στόχος μας είναι τα δίκαια των Πολιτών μας κατέληξε ο Νομάρχης κ. Κουπτσίδης.

Στη συνέντευξη παρέστησαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Ν. Α. Γρεβενών για Θέματα Παιδείας κ. Μιχαλογιάννης, οι Πρόεδροι των Δ.Σ. του ΚΤΕΛ και του Συνεταιρισμού των Ταξί Ν. Γρεβενών κ.κ. Πόραβος και Κλεισιάρης και μέλη των Δ.Σ.

Σας επισυνάπτουμε το έγγραφο με ημερομηνία 11 Ιανουαρίου 2010 και Αριθμ. Πρωτ. 21 που εστάλη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας από το Νομάρχη κ. Κουπτσίδη με Θέμα: «Μεταφορά Μαθητών». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου